Este important ca un copil sa ia lectii de balet de mic

Sportul a fost dintotdeauna recomandat de catre medici pentru copii, intrucat cei mici au pe aceasta cale ocazia de a se dezvolta in mod corespunzator. Exista diferite sporturi, pentru toate preferintele, pentru fete si baieti, iar unul care castiga din ce in ce mai mult teren este baletul, intrucat e mai mult decat un dans obisnuit sau o modalitate prin care sa se desfasoare activitati fizice. Acesta este mai popular in randul fetelor, insa sunt si baieti care il practica, pentru ca ajuta la capatarea increderii de sine, se intreprinde un echilibru al miscarilor si se sporeste gradul de concentrare. Nu exista limite de varsta in cazul baletului, insa cu cat se incepe practicarea sa de la varste mai fragede, cu atat mai bine, intrucat toate lucrurile noi invatate vor fi de folos mai tarziu in viata.

????????????????????????????????????

Dezvoltare corecta

Este ideal ca parintii sa ii duca pe cei mici la cursuri de balet copii pentru ca acestia se vor bucura de toate beneficiile aduse de orice sport intrucat este implicata foarte multa miscare. Se dezvolta muschii mainilor si picioarelor cu preponderenta, insa si ceilalti ai corpului, fiind o ocazie ideala prin care sunt corectate, printre altele, pozitiile incorecte ale corpului.

Totodata, baletul nu se concentreaza doar pe dezvoltarea musculara, ci si emotionala si sociala ale copiilor. Cu alte cuvinte, cei mici se relaxeaza, combat stresul si orice anxietate, iar mentalitatea dobandita va fi folosita in tot cursul vietii. Mai mult, copiii au ocazia de a-si face noi prieteni, de a invata sa lucreze in echipa si sa practice acest dans gratios cu cea mai mare placere, dezvoltandu-si si definindu-si personalitatea si caracterul.

Asadar, parintii trebuie sa ii inscrie pe cei mici la cursuri de balet copii in Bucuresti, iar toate benficiile vor fi observate inca de la prima sedinta.

Leave a Comment