La balcoanele blocurilor putem monta usi din lemn sau pvc

Cei care locuiesc la bloc si beneficiaza de balcon cu siguranta ca au luat in calcul alegerea celor mai potrivite usi, astfel incat acestea sa asigure un grad ridicat de confort, insa sa arate si perfect, adaptandu-se la design-ul locuintei. Bineinteles ca exista o multime de solutii pe piata, pentru toate nevoile si preferintele, insa cei care nu au cunostinte in domeniu, de multe ori, pot fi pusi in dificultate.

PVC

Una dintre cele mai populare optiuni pentru usi balcon este PVC-ul intrucat raportul calitate – pret e mai mult decat ideal. Asadar, se gasesc variante ideale si pentru cei cu nevoi minime, dar si pentru cei mai pretentiosi, preturile fiind pe masura. Acest material are avantajul ca izoleaza foarte bine termic, lucru esential in cazul balcoanelor deschise, motiv pentru care variatiile de temperatura nu se resimt la interior si e mai usor sa se asigure o valoare stabila. In acelasi timp, PVC-ul izoleaza si foarte bine din punct de vedere fonic, astfel incat zgomotele venite din exterior sa nu fie la fel de deranjante. Mai mult, materialul e foarte usor de intretinut, iar orice problema intervenita se remediaza in cel mai scurt timp, totul la preturi accesibile.

Lemn

O alta idee populara in cazul usilor de balcon este lemnul, insa acest material e preferat, de regula, in cazul caselor traditionale, care pastreaza un anumit aspect. Performantele aduse sunt similare cu cele ale PVC-ului, insa diferanta este ca lemnul e mult mai complicat de intretinut, dar, in schimb, asigura si o lunga durata de viata, chiar si de peste 50 de ani, daca proprietarii respecta toate regulile impuse. De asemenea, exista mult mai multe optiuni de personalizare, pentru a fi multumiti pana si cei mai pretentiosi clienti, insa si costurile acestor usi balcon e mai mare decat in cazul PVC-ului.

Leave a Comment