De ce sa alegem suplimentele Femibion

Cu siguranta fiecare viitoare mamica isi doreste ca sarcina sa decurga in cele mai bune conditii, insa intotdeauna este nevoie de planificarea fiecarui aspect, intrucat aceasta perioada poate fi destul de dificila. Asadar, in urmatoarele 40 de saptamani de sarcina trebuie incluse in dieta si suplimente Femibion, intrucat acestea sunt adaptate fiecarui trimestru si contin toate vitaminele de care are nevoie o gravida pentru dezvoltarea sanatoasa a fatului. De asemenea, nu lipseste nici acidul folic sau fierul, care sunt necesare pentru reducerea riscurilor din timpul sarcinii.

Nevoi mai mari

Atunci cand o femeie este insarcinata, aceasta are nevoi mai mari, iar de cele mai multe ori chiar si o dieta echilibrata nu poate fi suficienta pentru furnizarea tuturor vitaminelor necesare, iar din acest motiv este nevoie de apelarea la suplimente Femibion. In plus, in timpul sarcinii, se produce mai mult sange, astfel ca e necesar un aport suplimentar de fier si acid folic, care este dificil de obtinut dintr-o simpla alimentatie corecta.

Special concepute

De asemenea, suplimentele dedicate gravidelor sunt special concepute pentru a asigura o sarcina cat mai usoara, iar avand in vedere ca o cantitate prea mare de fier poate duce la constipatie, s-a inclus si un laxativ foarte usor. Mai mult, pentru a evita riscul avorturilor spontane se recomanda administrarea vitaminei B12, care normalizeaza sistemul nervos si chiar daca aceasta poate fi obtinuta din consumul de carne, peste, lactate sau cereale, vitaminele prenatale sunt recomandate.

Vitamine esentiale

Alte vitamine esentiale de care trebuie sa se tina cont in cursul sarcinii sunt vitamina A, B, C, D, E, dar si cuprul, zincul, potasiul, calciul, toate fiind ideale pentru ca sarcina sa se dezvolte corect, iar femeile sa aiba parte de cele mai bune conditii, evitand toate riscurile asociate unui plan alimentar insuficient si care nu duce la obtinerea rezultatelor urmarite.

Leave a Comment