La iUni gasesti o multime de smartwatch-uri

Ceasurile inteligente reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu, intrucat acestea pot usura mai multe activitati, iar vorbitul la telefon si verificarea mesajelor se schimba considerabil, fiind mult mai simple. Astfel, poti sa vezi mai multe dispozitive aici la iUni, gama fiind suficient de variata pentru a multumi toate persoanele.

24

Mai comod

Conexiunea dintre smartwatch si smartphone se realizeaza prin intermediul Bluetooth-ului, astfel ca pentru a prelua sau initia un apel nu mai e nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar. La fel este situatia si in cazul mesajelor si notificarilor venite de pe retelele de socializare, pentru ca acestea pot fi verificate intr-un mod foarte discret.

Pentru toata lumea

Cerintele estetice difera de la o persoana la alta, insa ceasurile inteligente se pot prezenta in diferite moduri, de la cele clasice, aparent obisnuite, la cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, fiind ideale atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Preturi bune

In plus, oricine isi permite sa aiba in colectie un astfel de gadget intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai mici decat in anii trecuti. Mai mult, la iUni se gasesc si foarte multe oferte si promotii atractive, iar clientii fie pot plasa o comanda in cadrul magazinului online, fie pot veni in showroom-ul din Bucuresti pentru a putea testa ceasurile, astfel incat sa fie siguri de alegerea facuta.

O multime de functii

Aceste dispozitive au incorporate o multime de functii si chiar daca multe dintre acestea pot varia de la un model la altul, majoritatea sunt de baza si nu au cum sa lipseasca. Printre acestea pot fi amintite functia antifurt, de monitorizare a somnului, cele dedicate sportivilor, transferul automat al agendei si jurnalului de apeluri, redarea muzicii din telefon sau folosirea camerei acestuia, insa exista si calendar, alarma sau meteo.

Leave a Comment