Reguli de intretinere a lenjeriilor Pucioasa

O lenjerie de pat aleasa cu inspiratie poate schimba total atmsofera oricarui dormitor, motiv pentru care este esential sa ne orientam catre cele mai grozave din magazine. Cu siguranta, cei care nu se pricep, nu vor sti ce varianta sa aleaga, insa nimeni nu va da gres cu lenjerii Ralex Pucioasa disponibile la Vise Pufoase. In plus, acesta e un magazin online, astfel incat sunt de ajuns numai cateva minute pentru a lua o decizie, intregul proces fiind mult mai simplu si mai comod.

Pentru orice nevoie

Pentru ca gusturile si nevoile difera de la un caz la altul, aici se gaseste o gama foarte variata, incepand de la cele mai simple, ideale pentru dormitoarele clasice, pana la cele cu imprimeuri care mai de care mai distractive. In plus, acestea sunt adaptate fiecarui sezon, motiv pentru care vara se gasesc design-uri mai light, in timp ce toamna sunt in tema nuantele inchise, iar iarna cele care respecta tema.

Intretinere simpla

Un avantaj al acestor lenjerii Ralex Pucioasa e faptul ca sunt usor de intretinut, regulile fiind simple, astfel ca trebuie retinut faptul ca masina de spalat trebuie setata la cel mult 30 de grade, pentru a nu fi afectate imprimeurile si flexibilitatea fibrelor, iar atunci cand se foloseste fierul de calcat, valoarea maxima admisa este de 120 de grade, in caz contrar, lenjeriile pot fi deteriorate.

Calitate superioara

Raportul calitate – pret este ideal la Vise Pufoase, iar lenjeriile din seria Ralex Pucioasa asigura cele mai bune conditii in orice dormitor. Acestea absorb umezeala si sunt foarte placute la atingere, fiind potrivite in tot cursul anului, insa nu trebuie omis aspectul grozav adus. Mai mult, e asigurat un grad ridicat de confort, dar si o lunga durata de viata, totul fiind datorat intretinerii simple si calitatii materialelor din care produsele sunt confectionate.

Leave a Comment