Cizmele ideale pentru toamna si iarna

Pentru ca toamna a pus tot mai multa presiune, am fost nevoita sa ma grabesc sa imi gasesc o pereche de cizme dama care sa fie ideale din toate punctele de vedere. Bineinteles, tendinta a fost sa ma uit prin magazine, dar dupa ce am pierdut doua dupa amiezi nu am rezolvat nimic, asa ca m-am orientat catre cele online pentru a mai economisi ceva timp. Intai am incercat pe site-urile pe care le-am mai accesat, insa ofertele erau destul de modeste, iar cu ajutorul Google am ajuns si la Joyas.

Desi nu am mai auzit de acest magazin, am vazut ca aveau cateva modele de cizme foarte faine si m-au convins sa plasez o comanda la ei, desi, trebuie sa recunosc, am fost putin sceptica in prima faza. Astfel, mi-am luat inima in dinti si am comandat, iar cateva zile mai tarziu am primit produsele, iar inainte sa vorbesc putin despre cizme trebuie sa precizez ca preturile sunt chiar foarte atractive, iar acestea au jucat un rol important in decizia de a comanda.

Despre cizme pot spune ca arata mult mai bine decat in poze si se asaza grozav pe picior, iar cu aceasta ocazie am posibilitatea de a le purta la mai multe tinute. Cu alte cuvinte, sunt foarte versatile, insa un alt lucru esential e ca sunt foarte comode si nu ma simt deloc obosita dupa ce le port cateva zile. Talpa e moale pe interior, dar si suficient de aderenta pentru a nu avea probleme pe suprafetele umede si cizmele se pastreaza calduroase. Asadar, de acum nu mai am probleme in cursul toamnei si probabil ca le voi purta si iarna atat timp cat nu ninge, pentru ca nu as vrea sa le stric de la zapada, iar in concluzie, sunt sigura ca am luat cea mai buna decizie de a apela la Joyas.

Leave a Comment