Florarie Online in Bucuresti – Flori de primavara

Floraria de Vis este o florarie online, unde comanda ta este in siguranta. Personalul acesteia preia, realizeaza si livreaza comenzile dorite de client.

Se accepta o gama larga de metode de plata: plata prin card, plata prin Paypal, plata prin transfer bancar.

Toate platile efectuate pe siteul nostru sunt in siguranta, respectam prevederile legale în domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Imaginile cu aranjamentele florale, realizate de noi, au un stil aparte, sunt diverse, astfel incat sa aveti posibilitatea de a allege ccea ce va place.

florarie online bucuresti

Floraria de Vis va pune la dispozitie o gama larga de flori, buchete clasice, buchete pe rotund, aranjamente in coş, in vase.

Varietatea de flori, de aranjamente ofera posibilitatea sa plasati o comanda de flori pentru orice eveniment, zi de naştere, aniversare, botez, nunta, mediul corporate.

Florile sunt proaspete, pline de mireasma, sunt livrate in aceeasi zi, cand se plaseaza comanda, in maxim 2 ore, in Bucuresti. Floraria noastra va garanteaza prospetimea florilor, din buchete si aranjamente, trandafiri, gerbera, crini, orhidee, frezii, crizamteme, lalele, irisi, pentru ca totul sa arate impecabil, rafinat, elegant, cu gust.

A oferi o floare reprezinta un sentiment puternic, de aceea suntem foarte  atenti la fiecare detaliu.

 

Daca doriti  sa va surprindeti o persoana draga, iubita, mama, sora, prietena, cu un buchet de flori, puteti alege un buchet de flori de la Floraria de Vis. Livrarea este gratuita, la timp, in stare perfecta, in siguranta. Va trimitem pe e-mail poza reala a buchetului ales de dumneavoastra.

La Floraria de Vis veti gasi mereu flori pentru fiecare sezon, de aceea am creat colectii dedicate. Orice comanda va fi livrata alaturi de o felicitare ce va contine  un mesaj cu gandurile, urarile dumneavoastra.

Aveti posibilitatea sa personalizati, sa creati cadoul floral, prin atasarea unui tort, a unei bauturi fine, o cutie elegant de bomboane , o jucarie fina.

Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de dumneavoastra, la ce adresa doriti – fie ca vreti sa primiti buchetul/aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiteti cuiva drag.

Programul de livrare este de luni-sambata: 9:00 – 20:00. Pentru o livrare in timp util, rapida, este foarte importanta  corectitudinea datelor furnizate de dumneavoastra (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora la care se doreste livrarea).
Floraria de Vis va ofera servicii ireprosabile, din dragoste pentru flori, pentru oameni, din placerea de a  face surprize impresionante, uimitoare, incredibile, unice, de neuitat celor dragi.

Florile au transmis intotdeauna sentimentul iubirii, al iertarii, de aceea, floraria noastra se dedica intru totul clientilor ce iubesc si apreciaza florile, munca depusa de personalul nostru pentru a-i ajuta sa aduca bucurie, fericire, zambete, in viata celor dragi.

Florile reprezinta un lucru aparte in viata noastra. Prin flori ne putem exprima gandurile, sentimentele, ideile. De aceea, putem oferi flori in orice moment, la ocazii special, si in orice zi obisnuita.

Fiecare buchet, fiecare aranjament, cos cu flori, sunt atent alese, selectionate si pregatite pentru a crea adevarate opere de arta florale.

Sunt multe personae care iubesc, adora florile, de aceea doresc sa aiba in permanenta flori in preajma lor, in case, birour. Puritatea, frumusetea, gingasia, mirosul delicat al acestora le transforma viata, le creeaza o stare bine, prin paleta de culori, frumusete, veselie.

Serviciile de livrare de flori sunt pentru unii oameni modalitatea cea mai usoara, cea mai la indemana, de a transmite iubirea lor, afectiunea, increderea, cele mai bune si frumoase ganduri fata de o persoana iubita.

Leave a Comment