Ce este un hidrofor?

Un hidrofor este denumit si un sistem de alimentare cu apa menajera. Deseori, hidrofoarele reprezinta solutia pentru cei care locuiesc in zone in care nu exista alimentare cu apa curenta, unde sunt avarii si sistari dese de apa, unde presiunea apei este suboptimala sau in cazurile in care infrastructura disponibila face ca apa livrata sa fie de o calitate inferiora. Un hidrofor este in esenta un sistem care absoarbe si pompeaza apa in casa pe baza cantitatilor necesare de utilizarea zilnica. Acesta ofera cantitatea potrivita de apa atunci cand aveti nevoie de ea si un beneficiu al dispozitivelor este ca nu exista rezervoare de apa supradimensionate, care sa ocupe mult loc, fiind ideale pentru casele cu spatiu redus, limitand in acelasi timp riscul de inundatie.

De unde poti cumpara?

Produsele unelte-export sunt capabile sa asigure furnizarea unei cantitati suficiente de apa sanitara si potabila atunci cand este necesar. In plus, varietatea de hidrofoare de la Unelte Export va permite sa alegeti produsul potrivit nevoilor dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o unitate de suprafata sau o unitate submersibila. Un hidrofor de suprafata este capabil sa pompeze apa de la adancimi de 7-8 metri, cu consum redus de energie si preturi accesibile. In cazul in care putul cu apa se afla la o adancime mai mare de 8 metri este recomandat un hidrofor de adancime mare, care, in general, au o performanta mai buna.

Aceste modele pot extrage apa din adancimi de peste 30 de metri.  Puterea motorului de hidrofor si marimea rezervorului va varia de la model la model. Un motor de putere mai mare se traduce in capacitatea de a pompa apa din surse si puturi adanci, iar marimea vasului de expansiune depinde de consumul de apa al fiecarei locuinte.

Ambele aspecte trebuie sa fie luate in considerare atunci cand alegeti echipamentul corespunzator care va furniza locuintei dumneavoastra apa de care are nevoie. Produsele unelte-export vor indeplini cerintele atat ale clientilor care doresc hidrofoare de mare adancime, cat si ale celor care doresc un hidrofor de suprafata, care poate fi folosit ca o sursa secundara de apa. Produsele unelte-export reprezinta o asigurare a unei bune selectii care acorda prioritate fiabilitatii, usurintei de intretinere si costurilor reduse de achizitie si intretinere.

Vasele de expansiune pentru hidrofor

Vasele de expansiune sunt utilizate pentru alimentarea cu apa potabila sau tehnica in situatii in care presiunea din conducta este scazuta. Acestea sunt folosite in sistemele de hidrofoare cu utilizare pe scara larga (in cladiri rezidentiale, gospodarii individuale, instalatii industriale, restaurante). Vasele de expansiune pentru hidrofoare de la Unelte Export sunt fabricate in conformitate cu standardele in vigoare, materialele utilizate asigurand conservarea si mentinerea calitatii apei, fiind sigure de utilizat pentru alimentarea cu apa potabila.

Leave a Comment