Pont de calatorie: Unde poti pleci ca sa ai parte de vacanta visurilor tale

Atunci cand am de unde sa aleg…prefer ce este mai bun. Asa am gandit mereu si intotdeauna mi-am urmat instictul atunci cand a fost vorba de a achizitiona orice lucru sau orice produs. In aceasta postare o sa va vorbesc despre experienta mea intr-o vacanta all inclusive in Havana, Cuba.  Nu am mai mers pana acum in Havana, acesta a fost prima data cand am vizitat capitala marginita de oceanul Atlantic. De cum am aterizat m-am cazat la hotelul Sercotel Caribbean. Pot spune ca totul a fost foarte ok si m-am simtit foarte bine la ei.

Acum sa va zic cate ceva despre localitatea vizitata. Orasul in sine iti ofera foarte multe chestii, daca stii sa le cauti. Din punctul meu de vedere are de toate pentru toti. Cei care o sa vizitati Havana o sa vedeti ca are cam tot ce v-ati putea dori. Are plaje extraordinar de bune, are magazine de tot felul si are, nu in ultimul rand, oamenii de calitate. Sigur, nu generalizez fiindca cum se spune la noi in popor, fiecare padure are uscaciunile ei. Insa, eu va spun cum am vazut si perceput lucrurile.

Cel mai mult m-au impresionat spectacolele in aer liber. Nu stiu daca este vreun fel de obicei la ei sau pur si simplu am nimerit eu bine, dar ideea in sine mi s-a parut extraordinara. Adica, chiar a fost super sa vad o atmosfera cu totul aparte si ceva care nu am mai vazut pana acum. Pentru ca da, nimic din ceea ce am vazut intr-un astfel de spectacol nu am mai vazut in alta parte. Chiar m-am bucurat sa vad o explozie de sunet si culoare. Chiar stiu ca m-a impresionat intr-un mod cat se poate de aparte.

Pe langa acest aspect, al spectacolelor de strada, m-a mai impresionat extraordinar de mult faptul ca stiu foarte bine sa isi promoveze ceea ce ei au. Cuba, ca si tara, nu este foarte bogata. Oamenii de acolo sunt la fel de modesti material ca si noi. Sau poate ca o duc si mai rau decat noi. Nu am stat in amanuntime sa verific aceste lucruri. Cu toate acestea stiu sa arate celor care vin in vizita, pe cat este posibil, partile frumoase ale acestui loc. Stiu sa il promoveze si mai stiu sa isi arate potentialul pe care ei il dezvolta intr-un turism de foarte buna calitate.

Dupa toate cele traite si experimentate, va indemn sa veniti si sa vedeti exact despre ce este vorba. O sa aveti, zic eu, surprize foarte placute si care o sa va prinda extrem de bine. Cel mai bine este sa incercati si voi o vacanta in Havana all inclusive. Cred ca este foarte bine sa incercati si sa faceti un astfel de pas. Stiu ca este o investitie destul de maricica, dar zic ca merita.

Leave a Comment