In sfarsit am dat peste un vin care imi place

Micile noastre placeri ascund tot felul de secrete si nici chiar noi nu le cunoastem sau nu vrem sa le recunoastem.Consumatorii de vin alb sunt oameni care sunt multumiti de statutul lor si de jobul lor. Sunt oameni practice, inteligenţi, timizi, liniştiţi, dar şi rezervaţi.

Vinurile albe, şi în special cele aromate, cele din soiurile Tamioasa Româneasca sau Muscat Ottonel, sunt favorizate de avantajele inegalabile conferite de condiţiile naturale din zona Viilor Budureasca: expunerea sudică, perioadă lungă de strălucire a soarelui şi sol.Vinurile albe de  Budureasca sunt produse din soiurile Sauvignon Blanc, Feteasca Regală, Tămâioasa Românească, Chardonnay, Feteasca Albă, Pinot Gris, Riesling şi Muscat Ottonel.

Ca si consumator,fie că vei alege un soi pur, precum Tămâioasa Românească, sau un cupaj precum Fumé sau Oro Manisa, vinurile de la Crama Budureasca vă vor încânta papilele gustative cu aromele lor intense, fructate și proaspete. Vinul alb Budureasca va fi mereu în centrul atenției, gata să innobileze o cină sau un prânz rafinat.

Descopera vinul alb de la Crama Budureasca, cel mai rafinat vin alb  din tara noastra, premiat la marile concursuri interne și internaționale cu numeroase medalii importante.

In cazul in care ai de organizat o masa festiva, cu meniu bogat, pot fi servite 3 tipuri de vinuri in urmatoarea ordine, un vin alb sec, un vin roşu, vin dulce sau demidulce.

Deasemenea dupa o zi infernala la birou poti savura un pahar dintr-un vin alb de la Budureasca.E vinul pe care il poti scoate din frigider si din care sa savurezi un pahar imediat cum ai ajuns casa.Este vinul care te face sa uiti de deadline-uri si iti creeaza pofta de mancare.Pana cand te vei decide ce mananci sau daca vei iesi in oras sa iei masa, deja ai savurat un pahar.Daca masa va fi una cu traditional romanesc atunci recomandarea de vin poate fi o Feteasca Regala sau in caz contrar poti savura un Sauvignon Blanc.

Vinul alb se poate asocia cu preparate fine precum pastele ușoare, salatele, legumele gratinate sau delicii culinare din carne de pește, pui și fructe de mare.

Oricare va fi optiunea ta, cu siguranta aceasta va fi una excelenta.

Leave a Comment