De ce merita sa angajezi asiatici

Conform cercetarilor de piata, Romania a inceput sa importe din ce in ce mai multa forta de munca din tarile asiatice pentru turism, industrie, constructii si agricultura.

Domeniile in care companiile au recurs la angajarea de lucratori straini sunt productie, industria usoara, agricultura, constructii, servicii, iar cei mai multi angajati straini provin din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia, Thailanda. Aceste tari au un nivel de trai sub cel al Romaniei.

Fenomenul globalizarii a incurajat migratia, dar si importul fortei de munca mai ieftina. Este o practica des intalnita, valabila atat in cazul unor tari mari precum Statele Unite ale Americii, unde populatia latino-americana este preponderenta pe anumite sectoare de activitate, dar si in cazul tarilor mai mici, precum Romania. In urmatorii 50 de ani, importul fortei de munca va deveni o necesitate, dublata si de evolutia demografica negativa la nivelul Romaniei.

Pentru ca asteptarile financiare ale angajatilor devin un cost pentru companie, ele pot deveni o investitie care se amortizeaza in timp prin calitatea activitatii prestate. Recrutarea de personal din tarile din Asia reprezinta un bun prilej pentru a aduce profitabilitate in cadrul companiei dumneavoastra, reducand costurile salariale si crescand foarte mult randamentul in munca.
Ca avantaje ale recrutarii si selectiei de personal din strainatate putem enumera:

  • Scaderea cheltuielilor salariale
  • Personal care accepta salarii mai mici in comparatie cu piata muncii din Romania
  • Cresterea randamentului in munca la nivel de companie, prin urmare si a profitabilitatii acesteia pe piata
  • Amortizarea cheltuielilor cu procesele de selectie si recrutare prin semnarea unor contracte pe perioada lunga

Se cunoaste faptul ca angajatii asiatici sunt responsabili si foarte muncitori, indiferent de domeniile in care activeaza. Acest lucru aduce beneficii pentru orice afacere, eficientizand procesul de lucru si contribuind decisiv la sporirea cifrei de afaceri.

Personalul asiatic este bine pregatit si foarte serios. Mai mult decat atat, asiaticii lucreaza rapid si eficient, fara timp pierdut si fara erori in actul de munca. Majoritatea celor care vin din Asia sunt vorbitori de limba engleza, ceea ce faciliteaza relatia dintre angajat si angajator.

Agentie de recrutare muncitori filipinezi doreste sa va devina un partener de succes in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.
In afaceri, unul din cele mai importante lucruri este calitatea oamenilor cu care lucrezi, acestia creeaza valoarea adaugata prin personalitatea lor, increderea si valorile proprii. Cu siguranta si dumneavoastra veti dori sa va dezvoltati afacerea bazandu-va pe parteneri de incredere si personal bine pregatit, asadar, va propunem serviciul de recrutare personal din Asia, pentru ca ne pasa de succesul afaceri dumneavoastra si dorim sa ne dezvoltam impreuna.

Leave a Comment