De ce seamana atat de mult jocurile de noroc din online cu cele din offline?

Te-ai intrebat vreodata de ce jocurile de noroc de tip slots din online semana 1:1 cu jocurile pe care le gasesti si in cazinourile offline? De ce aceasta asemanare chiar si la nivel de functionalitati si la nivel de etape ale jocurilor? Raspunsul este simplu. Inainte sa avem jocurile de noroc din online am avut aparate 77777. Pentru cei mai tineri care au vazut direct variantele online s-ar putea ca termenul de aparate sa nu aiba asa mare relevanta, insa pentru cei mai batrani termenul e deja in istorie. Aparatele erau prin toate cazinourile clasice din offline, locul in care le vedeam mereu si le mai vedem si astazi pe alocuri este Las Vegas, raiul pariorilor si jocurilor de noroc. Aceste aparate aveau sisteme extrem de simple de joc, oamenii stateau in fata lor cu orele tot sperand sa apara liniile castigatoare. Castigurile nu erau asa de mari, rar se castigau sume uriase, trebuia sa fii foarte norocos ca sa poti ajunge si la castiguri fara pierderi.

Jocurile de tip slots, pacanelele din ziua de astazi, erau foarte populare si au ajuns sa fie jucate anual, in toate cazinourile din lume, de milioane de jucatori pasionati. Pe masura ce a trecut timpul aceste aparate s-au imbunatatit, s-au schimbat sistemele din spatele lor, popularitatea a crescut, a aparut si nevoia unor variante video. Din secunda in care a aparut primul joc video clasic de slots drumul spre online a fost deschis. Evoluatia a fost rapida, iar cand a aparut Internetul pentru toata lumea am avut si primele variante simpel de aparate 77777 in online.

Asemanarea dintre jocurile online si cele offline se explica foarte simplu. Ca sa atraga clientii din offline si in online producatorii au studiat bine aparatele care erau accesate zilnic si obiceiurile jucatorilor si au decis sa le faca tinand cont de grafica pe care o au acestea si in viata reala. Desigur, grafica s-a imbunatatit intre timp, diferentele fata de offline sunt din ce in ce mai mari, tehnologia din spatele lor e mai avansata, castigurile si sansele de castig sunt foarte mari. Trebuia sa ai aceasta asemanare pentru a putea sa le oferi jucatorilor fix aceleasi experiente, mai ales ca fusesera obisnuiti doar cu pacanele offline. Trecerea spre online a fost destul de dificila, nu trebuie sa ne inchipuim ca site-urile cu jocuri de tip slots au avut de la inceput mii de accesari.

Dar cand jucatorii au descoperit ca pot juca si de acasa jocurile preferate, ca nu mai stau la coada la aparate si au si castiguri foarte bune, au asistenta permanenta traficul a crescut imediat si producatorii de jocuri au avut o afacere infloritoare. Nimeni nu s-a oprit doar la asemanarile 1:1 cu jocurile clasice de la aparate, in online s-au tot incercat n variante de jocuri, au aparut variatiuni ale aceluiasi joc care au si povesti in spate. Ceva s-a pastrat totusi: simplitatea castigurilor si a jocului. Toate elementele care permiteau rotirea rolelor si simbolurile au fost si in online, o simpla apasare de buton aduce castigurile dorite in offline si online, citiți mai multe despre fully licensed locksmiths. Producatorii de jocuri de noroc au trebuit sa fie mereu atenti la ce se intampla in offline pentru a avea un reper, pentru a sti pe ce sa se concentreze in asa fel incat sa aiba cat mai multi jucatori in fiecare zi.

Toate eforturile lor din trecut si din prezent au dus la jocuri de noroc de tip slots din online foarte bune, in variante demo, gratuite sau full, jucatorii au avut fix aceeasi experienta ca in cazinouri si au putut rasufla usurati daca nu aveau un cazinou in oras. Din momentul in care jocurile de noroc au fost si in online oricine putea sa le joace de acasa si sa se bucure de castiguri chiar mai bune ca in offline.

Leave a Comment