Lucreaza de la distanta cu ajutorul acestui software

Posibilitatea de a lucra remote este oferita tot mai des angajatilor, in special celor din mediul online, insa pentru a asigura cele mai bune conditii in acest sens este nevoie si de un software pe masura. Asadar, descopera alternativa remote oferita de Thinstuff pentru ca aceasta aduce o multime de avantaje importante si toata lumea are sansa de a lucra de la distanta fara nici cea mai mica problema.

Inainte de toate e bine de stiut ca aceasta solutie propusa de Thinstuff este mult mai accesibila din punct de vedere financiar fata de cea Microsoft. Pretul mai mic aduce inclusiv avantaje mai mari si mai putine limite impuse. Cu alte cuvinte, cine descopera alternativa remote oferita de Thinstuff va observa faptul ca acest software se poate folosi pe orice statie de lucru, indiferent de sistemul de operare. In acest sens putem aminti de cele mai noi precum 10 sau 8.1, cat si de cele mai vechi precum 7, Vista sau XP. Toate sistemele de operare Windows sunt foarte populare, astfel ca libertatea adusa de Thinstuff reprezinta un mare plus in orice context.

E bine de stiut si faptul ca prin folosirea solutiei poate sa scada mult volumul de trafic de date in retea in contextul in care orice utilizator poate sa lucreze direct pe un anumit server. Asadar, se poate identifica rapid cresterea vitezei de lucru, totul fara a fi nevoie de alocare aunor mari bugete pentru statii de lucru performante. Sa nu uitam nici de faptul ca securitatea datelor reprezinta o adevarata prioritate in ziua de azi, iar pericolele pot pandi la orice pas, insa totul e in deplina siguranta la Thinstuff.

Mai departe, printre avantaje putem aminti si de faptul ca utilizatorii au posibilitatea de a folosi memorii USB in retea, iar in acest sens trebuie sa fie instalata doar o simpla aplicatie, TSX Remote App, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva secunde. De asemenea, pentru a beneficia de solutia Thinstuff este necesara achizitionarea unei licente o singura data, fara abonamente lunare, anuale sau taxe acsunse.

Asadar, e mai usor pentru oricine sa poata lucra de acum inainte de oriunde doreste atat timp cat are conexiune la internet. Toti angajatii beneficiaza de libertate maxima, dar in acelasi timp sa se bucure de faptul ca poate sa lucreze cat de eficient se poate, accesul la aplicatii fiind in timp real. Din numai cateva click-uri totul poate fi deja pus pe picioare, cu un efort minim asadar, iar toat alumea are de castigat. Creste eficienta, ofera mai multa libertate angajatilor tai totul cu un efort minim din punct de vedere financiar, iar la Thinstuff nimeni nu va fi vreodata dezamagit.

Leave a Comment