Cele mai reusite modele de rochii de catifea

Rochiile din materiale mai groase sunt ideale pentru aceasta perioada pentru ca arata bine si in acelasi timp ne protejeaza si corpul de temperaturile foarte scazute de afara. Printre cele mai preferate stofe de catre femei se regaseste catifeaua, deoarece da o nota de eleganta oricarei persoane care o poarta.

Decorul si modelul rochiilor

Pentru ca dupa cu bine stiti, in acest an s-au purtat foarte mult modele iesite din tipare cu fel de fel de imprimeuri, decoruri si culori, sezonul de toamna-iarna nu putea face exceptie, iar prin urmare doamnele si domnisoarele au la indemana o gama larga de rochii de catifea pentru femei de unde pot alege.

In noul sezon articolele vestimentare cu diverse finisaje sunt la mare cautare, asa ca daca vreti sa fiti in pas cu moda alegeti fara grija franjuri, broderii, lanturi, fermoare, paiete, pene, sclipici, strasuri, pietricele, perle, flori, aplicatii metalice, panglici, nasturi si alte insertii. Totodata este bine sa tineti cont de evenimentul la care mergeti, de momentul zilei si bineinteles, de gusturile dumneavoastra pentru ca altfel riscati sa alegeti rochia gresita si sa nu va simtiti bine in ceea ce purtati.

Croieli la moda

Printre cele mai cautate modele se numara si cele care au manecile evazate sau putin mai largi in partea de jos, fiind si un truc ideal pentru doamnele care vor sa isi subtieze bratele. In plus, toata aceasta asimetrie va oferi o nota de modernitate oricarui tip de rochii de catifea pentru femei.

Astfel de articole vestimentare tip creion sunt celebrele modele care cu siguranta nu se vor demoda niciodata, fiind potrivite atat ziua, cat si seara la o ocazie mai speciala. Indiferent de silueta pe care o aveti, puteti alege dintre sute de croieli existente pe piata pentru ca veti gasi ceva ce va fi pe gustul dumneavoastra.

Leave a Comment