Solutia perfecta pentru a racori serile toride de vara

Vara asta parca arsita a fost mult mai mare decat in anii trecuti, iar noptile le dormeam cu dificultate din cauza caldurii. Am un aparat de aer conditionat in dormitor, pe care l-am instalat in urma cu vreo 5 ani, insa fix cand imi era lumea mai draga, a cedat, asa ca pret de cateva zile caldura a fost insuportabila si am optat pentru o solutie temporara, un ventilator. In schimb, in tot acest timp cautam prin magazine cel mai performant aer conditionat, pe care sa ma pot baza mult timp de acum in acolo, dar si pretul sa fie unul accesibil.

Am pierdut mult timp pana sa gasesc un model care sa fie perfect pentru nevoile mele, adica sa raceasca o camera de 8 metri patrati si sa aiba cateva functii utile, precum timer sau sa poata face economii de energie. In schimb, la sugestia unui prieten am decis sa apelez si la calea online si asa am descoperit magazinul EastShop.ro, unde e disponibila cea mai mare gama de aparate de aer conditionat. Cu siguranta, chiar si cei mai pretentiosi decat mine isi vor isi un model grozav, pe care sa se poata baza multi ani de acum incolo. Am studiat putin ofertele si in cele din urma am descoperit cel mai performant aparat si cel mai potrivit pentru mine, iar spre bucuria mea, preturile erau foarte bune.

Seriozitatea celor de la EastShop nu a lasat niciodata de dorit, asa ca produsul cumparat a fost livrat in doar doua zile si am cateva saptamani deja de cand ma bucur de el in fiecare zi. In plus, acesta va fi foarte util si iarna cand, cel mai probabil, caloriferele nu vor face fata si voi avea nevoie de o sursa de incalzire suplimentara, iar aerul conditionat va fi ideal.

Leave a Comment