Pentru ce probleme trebuie sa apelam un ORL-ist?

Otorinolaringologia sau pe scurt, ORL-ul, este acea ramura a medicinei care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor nasului, gatului si urechilor, acestea fiind specifice persoanelor de toate varstele, de la copii, pana la adulti si cei de varsta a doua. In toate cazurile este esentiala asigurarea unui stil de viata cat mai sanatos, iar aceste obiceiuri nu includ numai exercitii fizice si o dieta corespunzatoare, ci si controale periodice pentru ca specialistii sa se asigure de sanatatea pacientilor.

Nu mai evita controalele

In schimb, multe persoane tind sa evite consultatiile specialistilor din diferite motive, precum lipsa timpului liber, comoditate sau birocratie si se prezinta la medic abia in cazurile mai avansate, atunci cand tratamentele sunt mai complexe.

Bucura-te de confort

Totusi, oricine poate apela la serviciile de ORL la domiciliu, ceea ce presupune mai mult confort, intrucat, dupa cum anunta si numele, totul se desfasoara la domiciliul pacientilor. Cu alte cuvinte, acestia nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze pana la cabinet, sa piarda timpul la cozi interminabile si sa se confrunte cu birocratia specifica sistemului medical romanesc. De asemenea, acest serviciu pus la dispozitie de Doctor Acasa este ideal si pentru cei care, din diferite motive, nu au posibilitatea de a se deplasa pana la un cabinet.

Preturi bune

In plus, tarifele pentru abonamente sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care orice persoana are ocazia de a-si asigura sanatatea intregului corp, fara a fi nevoita sa achite sume mari de bani, astfel incat orice proces sa nu fie vazut ca un lux, ci ca o necesitate.

Consultatia

Cine alege consultatii ORL la domiciliu trebuie sa stie ca, de obicei, aceastea presupun discutii ale medicilor pentru a-si face o parere generala, iar mai apoi se examineaza cu atentia zonele capului si gatului, insa in caz de nevoie se pot efectua si radiografii sau diferite alte examene.

Leave a Comment