Care sunt plusurile boilerelor electrice

51

Centralele termice reprezinta una dintre cele mai recomandate modalitati de incalzire a apei si a locuintei, insa acestea nu sunt pretabile in toate conditiile, astfel ca exista si alternative. Pentru a incalzi apa in orice spatiu, pot fi ideale niste boilere electrice, intrucat acestea aduc cateva avantaje importante. In plus, boilerele bricosteel propun un bun randament, fiind potrivite, in special, pentru familii, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Un minus poate fi reprezentat de faptul ca se poate incalzi doar cate o anumita cantitate de apa, astfel ca boilerele trebuie alese in functie de necesitatile reale. In schimb, acestea sunt foarte comune in zonele rurale, unde locuintele nu sunt racordate la gaz. Totusi, pentru ca alegerea sa fie cat mai inspirata, este esential sa se tina cont de cateva detalii.

Capacitatea potrivita

La BricoSteel se gasesc diferite tipuri de boilere electrice care propun capacitati de la 20 pana la 200 de litri, pentru a indeplini necesitatile oricarei familii. De exemplu, un model de 50 de litri este mai mult decat suficient pentru nevoile zilnice ale unei familii de 4 membri si e foarte usor ca acestea sa fie comandate de aici.

Performante

In schimb, totul nu se va rezuma doar la capacitate, ci este importanta si performanta asigurata, astfel ca orice client trebuie sa tina cont de puterea si presiunea aduse de dispozitive. Bineinteles, cu cat presiunea exprimata in watti este mai mare, cu atat apa se va incalzi mai repede, iar o cifra suficienta in majoritatea situatiilor este 2000W. De asemenea, presiunea trebuie sa fie cat mai mare in cazul in care suprafata locuintei este mai extinsa, pentru a fi mai simplu ca apa sa fie transmisa catre toate punctele necesare din casa. Alte cerinte importante sunt functiile incorporate si costurile implicate de boilerele electrice, insa BricoSteel aduce intotdeauna un raport calitate – pret ideal.

Leave a Comment