Personalizeaza-ti intreaga locuinta cu stickerele pentru pereti

23

 

 

 

Cu totii ne dorim ca locuinta, fie ca autoturismul sa fie personalizate pana la cele mai mici detalii, iar in acest sens sunt disponibile mai multe posibilitati. In schimb, majoritatea optiunilor implica costuri ridicate, dar si proceduri complicate, motiv pentru care cele mai multe persoane le evita. Totusi, exista si variante mult mai simple si mai practice, iar oricine are ocazia de a alege stickere la Colantari Design.

Pentru acasa

Pentru acasa stickerele se dovedesc a fi foarte utile si reprezinta o alternativa la zugravirea traditionala, ce aduce mai multe posibilitati, practic nelimitate. Gama de stickere e foarte variata si oricine isi poate alege pe propriul plac, insa se ofera si posibilitatea de a fi create stickerele dorite de catre clienti pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti. Cu alte cuvinte, in bucatarie se pot alege stickere cu motive florale, in living se pot alege citate motivationale, in dormitor se pot alege diferite logo-uri si nu numai, iar lista poate continua. Unul dintre cele mai importante avantaje e reprezentat de faptul ca totul se pune in aplicare in cel mai scurt timp, fara dureri de cap si fara riscuri.

Pentru masina

De asemenea, se pot alege stickere la ColantariDesign care sa fie dedicate masinilor, iar in acest caz optiunile sunt la fel de variate. Litere chinezesti, citate, dungi racing si nu numai, iar toate pot fi aplicate pe portiere, luneta, capota, spoilere sau alte elemente de caroserie. Procedura e simpla si poate sa impuna nevoia ajutorului unei a doua persoane doar in cazul celor mai mari, care ocupa o buna parte a masinii. In schimb, durata de viata e mai mult decat satisfacatoare, iar masinile pot fi duse la spalatorie si nu vor fi afectate, fie daca ninge sau ploua, in timp ce preturile sunt foarte accesibile.

Leave a Comment