Usile din lemn vs cele metalice

Orice usa trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte, in special cele de exterior, care sunt supuse la conditii ceva mai dificile decat cele de interior. Fiind expuse la vant, ploi, ninsori, razele puternice ale soarelui, dar pot reprezenta si o atractie pentru musafirii nepoftiti, usile de exterior trebuie sa fie si suficient de atractive din punct de vedere estetic pentru a lasa o buna impresie. In schimb, este dificil ca o usa sa indeplineasca toate aceste cerinte, dar nu si la IdeeaDoors, unde au fost adunate doar cele mai grozave optiuni.

De regula, usile de exterior sunt confectionate din lemn sau materiale metalice, fiecare dintre acestea avand propriile plusuri si se pot dovedi a fi ideale in anumite conditii. Lemnul este mai dificil de intretinut si se poate deteriora considerabil de-a lungul timpului daca nu sunt luate masurile adecvate, insa nici cele metalice nu sunt ferite, intrucat expunerea indelungata la conditii dificile poate duce la deteriorarea acestora, insa in toate cazurile durata de viata este mai mult decat multumitoare. Optiunile sunt foarte variate la IdeeaDoors, motiv pentru care nu va fi greu sa alegi exact ceea ce ai nevoie, totul la costuri foarte bune.

Usile metalice

Daca prioritatile tale sunt securitatea si durabilitatea, atunci usile metalice sunt exact ceea ce cauti intrucat raportul calitate – pret este unul ideal. Acestea asigura o lunga durata de viata, timp in care intretinerea este modica sau chiar inexistenta, iar la capitolul securitate sunt disponibile mai multe variante, incepand cu cele intarite in punctele cheie pentru ca intrarea prin efractie sa nu reprezinte o problema. Cu alte cuvinte, acestea reprezinta o solutie optima prin care se pot tine la distanta toti musafirii nepoftiti pentru a aduce siguranta necesara familiei si bunurilor tale. In acelasi timp, aceste usi se dovedesc a fi esentiale in zonele vulnerabile, iar cele mai moderne optiuni reusesc sa faca fata tuturor testelor. In schimb, acestea nu pot fi personalizate la fel ca cele din lemn, fiind impuse mai multe limite din acest punct de vedere, astfel ca trebuie sa se faca un compromis intre aspect si securitate. Totusi, chiar daca nu pot fi personalizate, usile metalice nu sunt inestetice, ci doar ca nu pot fi adaptate la cele mai mici detalii.

Usile din lemn

In schimb, si usile din lemn pot sta foarte bine la capitolul securitate, chiar daca nu aduc aceleasi performante ca usile metalice. Optiunile sunt foarte variate in acest sens, iar clientii au posibilitatea de a face toate personalizarile necesare astfel incat usile sa se potriveasca din toate punctele de vedere cu design-ul locuintei. Cu toate ca la capitolul intretinere pot fi impuse cateva reguli pentru sporirea duratei de viata, usile din lemn reprezinta o optiune foarte inspirata in nenumarate cazuri.

Leave a Comment