Azi am citit mai multe despre modalitatile de dezvoltare ale unei companii

Toate companiile ar trebui sa fie deschise in fata solutiilor de dezvoltare, asa ca ar trebui sa afle mai multe despre importanta ISO 9001, unul dintre cele mai populare certificate ISO, care este folosit la nivel mondial. Chiar daca anumiti manageri nu sunt dispusi la investitii si adoptarea unor reguli care sa genereze avantajele peste cativa ani, ci prefera plusurile mai mici obtinute pe termen scurt, acest certificat merita luat in calcul in toate situatiile.

Cresterea credibilitatii

Certificatul poate fi util atat companiilor mari, cat si a celor mai mici, iar unul dintre cele mai mari plusuri e reprezentat de imbunatatirea imaginii generale si cresterea credibilitatii. ISO 9001 face referire la controlarea calitatii produselor si serviciilor, motiv pentru care clientii, partenerii, investitorii, furnizorii, toti au o dovada a profesionalismului. Cu alte cuvinte, aceasta poate fi vazuta ca o importanta unealta de marketing.

Satisfactia clientilor

Unul dintre cele mai importante principii ale certificatului este reprezentat de indeplinirea cerintelor pentru a creste satisfactia clientilor existenti si castigarea unui nou public, astfel ca loialitatea acestora e mult mai usor de obtinut prin adoptarea si respectarea tuturor regulilor specificate.

Venituri mai mari

Nu numai ca se aduc mai multi clienti care implicit atrag si venituri mai mari, ci se controleaza toate activitatile angajatilor, astfel incat vor fi identificate cele mai eficiente si ineficiente actiuni, pentru a salva la capitolul costuri. Mai mult, angajatii au parte de conditii mai bune de lucru si invata cum sa lucreze mai eficient, motiv pentru care va creste considerabil si satisfactia acestora care duc la generarea unor venituri mai mari.

Cele mai bune decizii

Importanta ISO 9001 nu are cum sa fie pusa la indoiala, pentru ca prin intermediul acestui certificat folosit la nivel global este mult mai usor sa fie luate cele mai bune decizii in toate situatiile. Aceasta este o alta modalitate prin care se vor obtine venituri mai mari si se reduc costurile implicate de diferite activitati.

Imbunatatire continua

Un alt principiu important al certificatului este imbunatatirea continua, iar cu o astfel de mentalitate orice organizatie poate ajunge pana in varf. Astfel, se poate apela la Sicert pentru implementarea ISO 9001 in decurs de cativa ani, urmand ca treptat sa apara si toate avantajele, sistemul fiind folosit cu brio in nenumarate tari din tot jurul lumii.

Implicarea angajatilor

Angajatii care se implica in diferite procese ale activitatii lor intotdeauna vor fi mai multumiti de conditii, ceea ce presupune ca munca lor va fi mult mai eficienta, care este utila in toate cazurile, indiferent de aria de operare a companiei. Cu alte cuvinte, cu o investitie minima in punerea in aplicare a standardului ISO 9001, avantajele sunt nenumarate si orice firma avea de castigat la toate capitolele.

Leave a Comment