Nu apela la orice tratament naturist despre care citesti pe internet

Exista multe mituri pe care nenumarate persoane le cred cu tarie, insa sunt si unele chiar foarte periculoase si care ar trebui evitate cu orice pret, precum taierea sub limba intrucat se presupune ca pe aceasta cale poate fi eliminata hepatita. In realitate, aceasta este o procedura foarte periculoasa, care se bazeaza pe efectuarea unei incizii in zona a doua vene aflate sub limba, de unde sa fie eliminata o cantitate modica de sange. Tehnica este pusa in aplicare, de regula, in cazul persoanelor care refuza tratamentele chirurgicale obisnuite si nu accepta medicina moderna, astfel ca sunt preferate fel de fel de proceduri sinistre.

Procedura periculoasa

Se considera ca prin taierea sub limba vor fi eliminate toxinele si tot organismul se va oxigena, ocazie cu care pot fi vindecate si diferite afectiuni, printre care hepatita, diabetul, psoriazisul si multe altele. De regula nu se elimina mai mult de 100 de mililitri de sange, iar procedura nu numai ca este preventiva, iar cei care o practica o recomanda a fi efectuata de doua sau trei ori pe an. In schimb, DoctorMit atrage atentia asupra faptului ca totul se pune in practica in conditii nesigure si nici nu exista garantii cum ca taierea sub limba ar aduce vreun beneficiu sanatatii, motiv pentru care riscurile sunt foarte mari.

Cei care o practica sustin ca procedura este benefica chiar si in cazul persoanelor sanatoase, pentru a detoxifia organismul, iar cei care nu sunt bolnavi si practica taierea sub limba sunt de parere ca totul se datoreaza acestei proceduri, insa orice medic este de parere ca totul e foarte periculos si ar trebui evitat cu desavarsire.

Lipsa educatiei

Cu alte cuvinte, acest „tratament” este mai popular in mediul rural din cauza lipsei de educatie, iar toti vracii care sustin ca ideile lor pot trata pana si cele mai complexe boli pun viata in pericol a celorlalti. Oricand se poate produce o hemarogie majora, fie pot aparea infectiile intrucat instrumentele folosite, cu siguranta, nu sunt cele mai corespunzatoare, iar plaga aparuta nu este tratata asa cum ar trebui. Educatia medicala poate salva vieti, iar lipsa acesteia este foarte periculoasa intrucat sunt multi cei care se expun pericolelor atunci cand apeleaza la diferiti vraci ce promit marea cu sarea.

In acelasi timp, au fost efectuate sute de studii referitoare la taierea sub limba si nu s-a descoperit nici un efect benefic, ci dimpotriva, astfel ca este imposibil ca un vraci dintr-o zona rurala a tarii sa poata trata cancer, diabet sau alte boli serioase, care sunt foarte dificil de tratat prin apelarea la medicina moderna. Asadar, DoctorMit recomanda evitarea cu orice pret a unor astfel de interventii care sunt foarte riscante si pot atrage diferite probleme.

Leave a Comment