Cand iti trebuie un reportofon spion

Cu siguranta cei mai multi dintre noi am fost dintotdeauna atrasi de filmele cu spioni, iar gadgeturile de care dispuneau personajele principale pareau a fi inaccesibile din toate punctele de vedere. In schimb, tehnologia a evoluat atat de mult intrucat nu numai ca optiunile sunt foarte variate, dar si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, asa ca merita sa vezi oferta iUni. De exemplu, un reportofon spion iti poate fi de folos in nenumarate situatii, iar aici gasesti cateva solutii grozave.

Diferite forme

Acest dispozitiv se poate gasi sub nenumarate forme, iar aici putem aminti ceasuri de perete, de mana sau de birou, stick-uri USB, sepci, cravate, scrumiere, brelocuri, oglinzi, pixuri si nu numai. Astfel, alegerea se va face in functie de preferinte, nevoi, dar si de bugetul disponibil, tarifele fiind oricum foarte prietenoase la iUni.

Alege cu inspiratie

De exemplu, un ceas de birou spion poate reprezenta o alegere foarte inspirata, intrucat acesta este un obiect aparent obisnuit, care nu lipseste din niciun birou si nicio locuinta, astfel ca nu va da de banuit celor din jur. Astfel, orice convorbire va putea fi inregistrata fara batai de cap si fara a atrage atentia cuiva, iar avantajul este ca acest ceas poate fi folosit chiar si pe strada datorita dimensiunilor sale compacte. Ascuns intr-un buzunar, cu siguranta, se va descurca de minune si va putea captura conversatii care au loc chiar si la 15 metri distanta.

Pe langa microfon, dispozitivul are incorporata si o camera cu care se pot captura imaginile, iar autonomia este mai mult decat satisfacatoare, pana la 5 ore de inregistrare audio video si pana la 15 ore doar audio, capacitatea bateriei fiind de 1200 mAh, iar pentru o incarcare completa se aloca circa 4 ore. Unghiul de filmare este de 72 de grade, cifra suficienta pentru nevoile celor mai multi dintre noi, greutatea este de aproximativ 100 de grade, iar formatul video este AVI, pe cand cel audio MP3.

Preturi mici

Cu alte cuvinte, dispozitivul este foarte usor de folosit in orice mediu si indeplineste nevoile celor mai multi dintre noi. Asadar, merita sa vezi oferta iUni, sa descoperi care sunt preturile pentru un reportofon spion, iar pentru acesta vei fi nevoit sa pregatesti numai 125 de lei. In plus, daca mai comanzi si altceva si valoarea produselor ajunge pana la 550 de lei transportul prin curier in toata tara va fi din partea casei.

Cel mai bun produs

iUni este un magazin online, ceea ce presupune ca este foarte comod sa se gaseasca cele mai bune produse, insa cei care nu se pricep sau nu se pot decide au ocazia de a merge in showroom-ul iUni din Bucuresti unde sa fie consiliati de catre specialisti.

 

 

Leave a Comment