Aici ai ocazia de a imprumuta rapid bani

Pentru ca de multe ori avem diferite probleme personale, de pe site-ul telecredit.ro poti lua un credit de nevoi personale.

Modatlitate de obtinere a acestui tip de credit este una facila, transmitand un minim de documente printre care o copie a ci si o copie a acordului de consultare, transmitere si prelucrare a informatiile din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

La Telecredit totul este forate simplu si comod, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te asiguri ca la data scadenta vei avea bani suficienti in cont, iar Telecredit va retrage suma datorata prin debitarea cardului.

Posibilitatile de plata sunt fie in conturile Telecredit, fie prin card bancar,numerar, virament bancar, Paypoint.

Beneficiul pe care il ofera debitarea contului este acela ca suma imprumutata se va transfera imediat si nu vei avea parte de costuri suplimentare.

Poti obtine credite pentru nevoi personale cu sume cuprinse intre 100 si 2000 lei, indifferent daca esti salariat sau pensionar, avand la dispozitie 30 zile pentru rambursare.Evalurea se efectueaza imediat, iar la Telecredit nu sunt percepute taxe sau comisioane ascunse, asa ca poti sa apelezi la un credit nebancar pentru nevoi personale chiar si atunci cand ai alte credite.

Poti accesezi pagina de web a instutiei, sa alegi suma de care ai nevoie pana la 2000 de lei, perioada de pana la 30 de zile de care crezi ca ai nevoie pentru rambursare, apoi vei putea aplica. Intregul proces se desfasoara online, simplu si rapid, asa ca nici nu mai trebuie sa faci drumuri pana la banci sau alte institutii pentru un credit de nevoi personale rapid.

Exista cateva motive pentru care sa alegi un credit la Telecredit:

  • Suntem creditori directi,nu suntem brokeri sau altfel de intermediari
  • Sunt acordate credite rapide, 100% online
  • Aplici usor, esti evaluat rapid si primesti banii in cel mai scurt timp in contul tau
  • Nu sunt percepute comisioane sau alte costuri ascunse
  • Transferul banilor se face in aceeasi zi, dupa aprobarea imprumutului si confirmarea ta
  • Poti primi imprumutul de care ai nevoie, chiar daca ai si alte credite.

Creditul poate fi rambursat chiar si in transe, este alegerea fiecaruia, important este ca el sa fie rambursat integral la data scadentei.

Prin urmare, creditul de nevoi personale de la Telecredit poate fi exact ceea ce ai nevoie daca esti intr-o situatie neprevazuta sau atunci cand vrei sa-ti cumperi rapid un produs pe care ti-l doresti!

Leave a Comment