Display-ul telefonului meu e foarte zgaraiat

Toate modelele de telefoane din gama Apple sunt foarte populare, acestea fiind foarte fiabile si prietenoase cu utilizatorii, insa oricat de bine ar fi construite, la fel ca oricare alte telefoane si acestea sunt vulnerabile in fata micilor accidente. Asadar, un moment de neatentie te poate lasa in urma cu ecranul spart al telefonului tau, situatie in care este ideal sa iei masuri in cel mai scurt timp si sa nu amani pentru ca nu rezolvi nimic pe aceasta cale. Daca nu te pricepi si nu stii la cine sa apelezi, la PrestigeGSM esti pe maini bune si merita sa incerci.

Nu ai nevoie de multi bani

Probabil ca cei mai multi dintre noi amanam o astfel de procedura din motive financiare, insa este bine de stiut ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu e nevoie sa alocam bugete importante. Bineinteles, preturile difera de la un model de telefon la altul, insa pentru inlocuire ecran iPhone 8 trebuie sa aloci numai 350 de lei in cazul in care alegi un ecran OEM. Totusi, daca preferi ecranul original Apple, atunci pretul creste cu 200 de lei.

Rezolvi in cel mai scurt timp

Foarte important este si faptul ca aici rezolvi problema in cel mai scurt timp, iar procedura se pune in practica in mai putin de 20 de minute, urmand ca mai apoi telefonul tau sa fie ca nou. Nu vei observa nicio diferenta intre ecranul vechi si cel care a fost schimbat, experienta specialistilor de aici facand diferenta intotdeauna.

Stii ca ai nimerit unde trebuie

Stii ca esti pe maini bune in conditile in care se poate inlocui ecranul pentru orice tip de telefon, nu numai pentru cele din gama Apple. Cu alte cuvinte, nu conteaza ce telefon folosesti si care este problema cu care te confrunti, pentru ca stii ca aici isi va gasi rezolvarea.

Poti sa faci programare

Nu are niciun rost sa pierzi timpul cand este atat de simplu sa faci o programare la PrestigeGSM. Tu esti cel care isi alege direct ziua si ora in care iti doresti sa mergi pentru inlocuire ecran iPhone 8. Pe aceasta cale te bucuri de eficienta maxima si nu esti nevoit sa iti dai programul peste cap pentru ca nu ai acces la telefon.

Te bucuri si de garantie

Nu trebuie omis nici faptul ca la PrestigeGSM fiecare procedura aduce si garantie, asa ca nu iti faci griji referitor la posibile probleme ce pot aparea pe viitor intrucat acestea se vor remedia in cel mai scurt timp. Asadar, ai nimerit unde trebuie pentru inlocuire ecran iPhone 8, dar si pentur multe alte tipuri de telefoane, de la cele mai populare, la cele mai putin cunoscute.

Leave a Comment