Lenjerii bumbac 100% – cele mai interesante modele

Esti in cautarea unei lenjerii de pat din bumbac 100% si nu gasesti?

Te-ai saturat sa arunci o gramada de bani pe lenjerii de pat de proasta calitate?

 Nu stii unde sa mai cauti?

Firma Talis iti vine acum in ajutor, cu siguranta o sa gasesti lenjeria de pat de care ai nevoie. Firma noastra nu trateaza cu banalitate acest articol din dormitor, deoarece pentru noi conteaza foarte mult calitatea materialului, aspectul si designul prin care vrem sa iti oferim un loc relaxant si placut unde sa te odihnesti .

Talis este un magazin de lenjerii pentru pat, care iti ofera o gama larga de produse, reprezentate prin materiale, culori si modele noi de lenjerii pentru pat de cea mai buna calitate.

De ce sa cumperi de la noi?

Avand un stoc de 1200 de articole, le poti primi in 24 ore. Coletele sunt trimise in mai putin de o ora de la primirea comenzii, in zilele lucratoare.  Ne axam pe calitate! Procentajul retururilor pe site-ul nostru este sub 5%. Transportul este gratuit la oricare doua modele de lenjerii de pat comandate (mai putin pentru oferta 1 + 1 gratis).

Cunoscandu-ne mult mai bine dupa ce ai citit despre noi, cu caldura, vrem sa iti recomandam lenjeriile din bumbac 100%, disponibile in stocul nostru. Cu siguranta, ai cumparat si din alte parti dar ai fost dezamagit de calitatea acestora, te invitam sa alegi din gama noastra: “Lenjerii bumbac 100%” si nu o sa ramai dezamagit! Este cel mai intalnit material din care se produc lenjeriile pentru pat. Veti gasi acest sortiment in aproape toate modelele, intr-un procentaj mai mare sau mai mic. Desi, uneori este cunoscut si ca bumbac ranforce, acesta este cu siguranta bumbacul 100% pe care il cunoastem cu totii.  Materialul din bumbac 100% este moale la atingere si prietenos cu pielea, putin lucios si usor de vopsit si de curatat.

Care sunt calitatile unei lenjerii realizate din 100% bumbac?

In primul rand, este cel mai preferabil material pentru persoanele cu pielea sensibila, lenjeriile din bumbac absorb foarte bine umezeala. Este un material rezistent si o investitie rentabila, prin prisma faptului ca au o durata indelungata de viata, aproape de doua ori mai mult fata de lenjeriile mai ieftine prezente pe piata. In ultimul rand tesaturile din bumbac 100% sunt biodegradabile, fiind prietenoase astfel mediului inconjurator.

Cu aceste detalii, cred ca deja ti-am starnit curiozitatea, daca vrei sa comanzi un articol din categoria “Lenjerii bumbac 100%” nu trebuie decat sa vizitezi site-ul nostru Talis.ro pentru a-ti alege culoarea si modelul preferat.

Leave a Comment