Nu e scump sa organizezi o petrecere frumoasa pentru copii

In traditia romaneasca, zanele ursitoare sunt fiinte eterice, angelice si magice care locuiesc in apa, padure sau in aer.Sunt spirite ale naturii, pe care nu le poti vedea sau auzi, decat cateodata si doar cu voia lor.Vin pe raze de luna pentru a urzi soarta nou nascutilor.Au darul de a prezice viitorul si de a schimba destine, iar menirea lor este aceea de a ursi fiecarui prunc o viata de poveste.

Cand sunt invitate si asteptate cu drag ii lasa pe oameni sa le vada, astfel ele au inceput sa apara destul de des la petrecerile de botez aducand cu ele daruri nepretuite pentru micutul botezat.Prima dintre zane ii daruieste frumusete si iubire, a doua zane ii daruieste intelepciune, curaj si bogatie, iar cea de-a treia zana ursitoare ii sorteste noroc si sanatate.In cazul in care va aparea si zana cea rea, invitatilor nu le este teama pentru ca stelutele magice ale zanelor bune o vor vraji pe loc si o vor transforma in ceva ce nimeni nu s-ar astepta vreodata.

Deoarece ele pot schimba destine, le putem intalni inclusiv la petrecerile copiilor de 1 an, unde vor veghea indeaproape asupra obiectelor pe care acestia le vor alege, dar si la nunti, pentru a le darui mirilor iubire vesnica sau chiar la nuntile de argint, cand vin sa intareasca ce in cer a fost scris demult cu litere de aur si de roua.

In cadrul petrecerii de botez cu zane ursitoare nici copii invitati nu vor fi uitati si pentru ei vor fi pregatite momente unice, spectacolele pregatite pentru ei vor fi alese cu atentie.Copiii sunt cei mai importanti pentru noi si merita tot ce este mai bun din lume, motiv pentru care zanele ursitoare promit sa intretina atmosfera cu voie buna.

Poti alege acum din pachetele Evenimente Premium cu ursitoare pentru botez atat in Bucuresti, cat si in multe alte orase din tara.

Pe de alta parte, vei avea acces la consultanta pentru a avea garantia ca evenimentul pe care il organizezi sa iasa perfect, astfel ca merita sa alegi ursitoarele.

Un factor important in alegerea zanelor este cat costa sa inchiriezi ursitoare de la Evenimente Premium? Tarifele practicate sunt prietenoase ceea ce inseamna ca te poti orienta catre ursitoare de botez ieftine, dar si catre ursitoare de botez de lux, totul depinde de bugetul dumneavoastra.Ne dorim ca raportul calitate-pret sa fie unul ideal astfel incat sa poti plati putin la Evenimente Premium dar sa te bucuri maxim de atmosfera.

Indiferent de bugetul tau te vom putea ajuta cu cea mai buna varianta de ursitoare pentru botez, experienta acumulata de-a lungul timpului isi va pune amprenta asupra petrecerii tale, iar cei mici vor fi incantati de petrecerea creata prin transpunerea in realitate a personajelor lor preferate din carti sau desene animate!

Leave a Comment