Lasa-te pe mana specialistilor in astfel de ceremonii

Daca pana acum nu te-ai mai ocupat niciodata de organizarea unei inmormantari, cu siguranta, vei fi pus in dificultate atunci cand trebuie sa o faci. Exista o multime de detalii care conteaza si care pot face diferenta, insa nu are niciun rost pentru care sa te complici pe cont propriu si sa ai toate grijile pe cap cand e mai simplu sa alegi servicii funerare complete. La Casa Funerara Luca te asteapta cele mai bune conditii, motiv pentru care stii ca aici ai nimerit in locul potrivit.

Cu siguranta va fi mult mai usor pentru orice persoana sa depaseasca orice problema cu care se confrunta in asemenea situatii cand se lasa pe mana specialistilor. Mai mult, se fac mari economii de timp, timp care poate fi foarte pretios si care se poate aloca pentru alte activitati, iar Casa Funerara Luca este chiar cel mai bun loc catre care sa te poti orienta.

In acelasi timp, ai acces la nenumarate pachete funerare din care poti sa alegi din punct de vedere financiar, dar si in functie de nevoi. De exemplu, chiar si cel mai accesibil pachet este complet si e destinat celor care dispun de un buget limitat. Pretul este numai 1000 de lei din care suma este restituita familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in total nu vei plati nimic pentru aceasta ceremonie organizata de Casa Funerara Luca. Chiar daca este gratuit, pachetul e complet, iar acesta cuprinde tot ce este nevoie in asemenea momente, incepand de la sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, crucea de lemn inscriptionata, toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul, manipularea sicriului, setul de orare, dar si accesul la medici care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare, dar si de eliberarea certificatelor necesare in acest sens.

Totusi, daca acest pachet simti ca nu se potriveste nevoilor tale, fie iti doresti ceva de o calitate superioara, vei avea posibilitatea de a alege altele un pic mai costisitoare, optiunile fiind pentru toate buzunarele. Astfel, poate ca cea mai costisitoare varianta este cea la 8000 de lei, insa si in cazul acesteia se ofera un ajutor de inmormantare, in jur de 3000 de lei, ceea ce presupune ca in cele din urma se va plati doar 5000 de lei pentru pachetul superior. Bineinteles, si acest pachet aduce tot ceea ce este necesar in asemenea momente, cu diferenta ca este superioara calitatea produselor.

Astfel, daca ai nevoie de servicii funerare complete, cu siguranta, Casa Funerara Luca iti propune cele mai bune conditii in acest sens si vine cu fel fel si de posibilitati pentru toata lumea.

Leave a Comment