Vrei sa stapanesti arta negocierii?

Domeniul vanzarilor este unul frumos si interactiv ce te va provoca continuu. Ca si seller mereu te vei confrunta cu schimbari, iar tehnicile de vanzare trebuie imbunatatite constant. Trebuie sa inveti sa manipulezi oamenii, si desi acestia asociaza acest cuvant cu ceva negativ, exista termenul de “manipulare pozitiva”, iar asta inseamna ca ne sustinem punctele de vedere, insa totodata tinem cont de drepturile si interesele celorlalti. Daca vrei sa iti sustii ideile, interesele si opiniile intr-un mod convingator, atunci trebuie sa urmezi training-ul de negociere si persuasiune oferit de Brightway®.

Cursul de negociere si persuasiune disponibil pe brighway.ro te va face sa fii constient care sunt punctele tale forte si pe care trebuie sa le “exploatezi” la maximum, si de asemenea, iti va dezvalui care sunt aspectele pe care trebuie sa le imbunatatesti, la care trebuie sa mai lucrezi. Tehnicile de negociere si persuasiune oferite de brightway le vei deprinde intr-un mod interactiv si ti se vor oferi un set de instrumente pe care tu sa le aplici zilnic si care se vor plia pe domeniul tau de activitate.

In fiecare dintre noi exista capacitatea de a ne face intelesi, insa poate aceasta nu este valorificata asa cum ar trebui. Poti descoperi ce trebuie sa imbunatatesti la tine, la limbajul non-verbal, la modul de a te exprima, de a te comporta, de a gesticula, de a vorbi astfel incat sa denoti incredere si convingere. Training-ul de negociere si persuasiune de la Brightway® este recomandat reprezentanților comerciali, persoanelor din departamentul de achiziții si managerilor, insa si celor care doresc rezultate mai bune in negocierile zilnice de orice natura.

Cand ne aflam in postura de a negocia, fie ca dorim sa vindem sau sa covingem pe cineva de ceva anume, este foarte usor sa intelegem imaginandu-ne piramida lui Maslow. Asadar, trebuie sa ne proiectam in minte cinci trepe ale piramidei. La baza acesteia, prima treapa, este reprezentata de convingerea ca are o nevoie. Apoi, in a doua treapa, trebuie sa il convingem ca ceea ce ii propunem noi ii sporeste securitatea, urmand ca apoi sa il convingem ca cei care au mai procedat in felul in care noi ii propunem au facut o alegere buna si au acces la o comunitate selecta. Ulterior, trebuie sa ii dovedim ca ii oferim un plus valoare fata de celelalte optiuni, ca suntem diferiti, urmand ca in varful piramidei sa il convingem ca a facut o afacere buna. In asa fel, isi va depasi conditia cand un sentiment de implinire.  

Asadar, daca vrei sa fii un maestru la aceste tactici, cursul de negociere si persuasiune oferit de Brighway este exact ce ai nevoie. In cadrul training-ului de persuasiune vei intelege mecanismul prin care poti convinge pe cineva. Nu va fi usor, insa rezultatele dobandite, vor aduce calitate in activitatea ta de zi cu zi.

Leave a Comment