Nu am fost niciodata in Barcelona

Putine orase din Europa sunt atat de fermecatoare precum Barcelona, astfel ca nu este de mirare de ce aici sunt atrasi anual milioane de turisti care provin din toate colturile lumii. Cele mai grozave actractii turistice te asteapta la tot pasul, motiv pentru care este foarte dificil sa se alcatuiasca un itinerariu care sa fie si respectat, indiferent de durata sederii tale aici. Totusi, daca iti doresti sa ai parte de o experienta de neuitat, cu siguranta merita sa vezi oferta de city break disponibila la Fabrica de Vacante pentru ca aici vei gasi cele mai mici preturi si tot profesionalismul necesar.

Palatul Guell

Probabil ca oricine a auzit de faimosul arhitect Antoni Gaudi, iar lucrarile sale sunt emblematice in Barcelona si atrag o multime de turisti. Una dintre cele mai cunoscute este palatul Guell, care reprezinta un loc ideal pentru cei interesati de un tur al capodoperelor arhitectului. Totodata, aceasta este una dintre primele lucrari de mare anvergura ale sale, iar la acea vreme reprezenta un proiect pentru un influent localnic.

Muzeul National de Arta al Cataluniei

Daca te plimbi prin Barcelona nu ai cum sa ratezi Muzeul National de Arta al Cataluniei, care la prima vedere poate parea un mare castel si nu te-ai astepta ca la interior sa fie gazduit un muzeu. Exponatele variaza de la secolul X pana la al XX-lea, iar vizitatorii vor fi intampinati de diferite perioade si diferite atractii, fie ca vorbim de marii artisti spanioli El Greco sau Velasquez, fie de altii cunoscuti in Europa.

Piata Cataluniei

Probabil ca stii deja ca orice mare oras dispune de o piata centrala in care lumea se aduna pentru diferite ocazii, insa Barcelona dispune de mai multe, iar una dintre cele mai populare este aceasta, asa cum New York are Times Square sau Beijing piata Tiananmen. Fie ca te relaxezi aici alaturi de prieteni, mergi la o cafenea, te bucuri de un spectacol, inca din 1927 de cand a fost infiintata piata s-a bucurat de o multime de atractii.

Tibidabo

Daca iti place sa vezi de sus orasele pe care le vizitezi, cu siguranta merita sa admiri si Barcelona, iar una dintre cele mai grozave solutii in acest sens este Tibidabo, cel mai inalt munte care vegheaza orasul si se ridica pana la 512 metri inaltime. De asemenea, odata ajuns acolo ai parte si de alte atractii, printre care si biserica Sagra Cor pentru care a fost nevoie de 60 de ani pentru a se construi, dar poti sa vizitezi si parcul de distractii.

Asadar, vezi oferta de city break propusa de cei de aici si vezi cat de va costa sa te bucuri de o vacanta de neuitat in Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei si lumii.

Leave a Comment