Cum mi-am ales incaltamintea perfecta

Cumpararea articolelor vestimenatare de tip en gros a devenit o practica tot mai populara in zilele noastre. Acest lucru se datoreaza numeroaselor beneficii pe care le aduc cumparaturile de acest fel. Printre acestea se numara preturile avantajoase, gamele variate, calitatea produselor si altele. OutletStock este un magazin online care iti ofera toate aceste avantaje. De asemenea, aici vezi gasi si o gama variata de incaltaminte en gros de la un stil elegant pana la unul sport.

Cand vine vorba de alegerea incaltamintei, sunt cateva aspecte esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere. In caz contrar, o pereche de incaltaminte nepotrivita va duce la incidente mai mari ale deformarilor si a durerii piciorului.

Un aspect important in cumpararea incaltamintei potrivite este alegerea modelelor care sunt construite pentru confort. Unii pantofi renunta la confort, de dragulul stilului. Caracteristicile de care trebuie sa tineti cont cand alegeti un pantof confortabil sunt: o crestatura a lui Ahile ( ajuta la reducerea frecarii in apropierea calcaiului), un guler la glezna ( ofera sprijin prentru glezna si previne frecarea), o talpa intermediara ( ajuta la atenuarea socului si la controlul miscarii piciorului) si o bara de rulouri ( ajuta la prevenirea frictiunii si “rularea” accidentala a gleznei).

Cel de-al doilea aspect in cumpararea incaltamintei este alegerea unui pantof flexibil. Flexibilitatea este o caracteristica fundamentala pentru confort si este deosebit de importanta in cazul pantofilor de mers si jogging.

Alegerea unei incaltaminte usoare reprezinta de asemenea un element esential. Pantofii grei prepupun depunerea unui efort pentru a te deplasa si de obicei sunt fabricati intr-un material inconfortabil. Prin urmare, o incaltaminte mai grea va fii implicit si mai putin flexibila, ceea ce duce la o modificare a pasului natural. De asemenea, pantofii dintr-un material usor sunt extrem de utili cand vine vorba de drumetii sau pentru purtarea pe vreme calda si uscata. Astfel, piciorul tau va putea sa respire mai usor in cazul unei astfel de clime.

Atunci cand va cumparati o pereche noua de pantofi trebuie sa tineti cont si de alegerea unui toc mic si lat. Astfel, mentinerea calcaiului pe o suprafata mai lata si mai aproape de sol ofera un sprijin mai mare pentru glezne si calcai. In cazul unei incaltaminte care are un toc cu o inaltime cu peste 2 centrimetri va creste riscul de entorsa la glezna.

Tipul de amortizare a unui pantof este un alt aspect de luat in considerare. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca va cumparati o incaltaminte conceputa pentru activitatea pe care intentionati sa o faceti.

Asadar, daca doriti sa va achizitionati incaltaminte en gros pentru diferite activitati pe care le intreprindeti in viata dumneavoastra, magazinul OutletStock va pune la dispozitie o gama variata din care pueti sa va alegi  pantofii potiviti pentru dumneavoastra.

Leave a Comment