Fiecare agentie de turism poate sa devina mai eficienta

Odata cu raspinderea la nivel mondial a coronavirusului multe din indrustrii au suferit pierderi importante, la fel este si cazul turismului, care din cauza inchiderii granitelor si a diferitelor obstacole vamale au fost nevoiti sa imbunatateasca ofertele pentru viitor. In acest context, agentiile de turism care doresc sa isi imbunatateasca calitatea si profitabilitatea, fie doresc sa treaca in mediul online ar trebui sa apeleze la Quick Sell pentru a beneficia de un soft bine gandit si care vine la pachet cu o serie de avantaje clare. Poti sa te interesezi de proiecte de soft pt turism direct la Quick Sell.

In general, baza agentiilor de turism sunt furnizorii care in unele cazuri pot ajunge si la un numar de 60, lista acestora este actualizata constant, de aceea agentiile se pot bucura de un sistem fiabil si eficient. Important in cazul acestui software este ca poti beneficia de servicii de calitate si profitabile cu un cost mic, accesibil, astfel ca agentiile nu sunt nevoite sa depuna un efort ridicat in acest sens.

Costuri reduse indiferent de  complexitatea calatoriei

Intrucat, prin achizitionarea acestui soft, clientii sunt cei care au cel mai mult de castigat, indiferent de locatia in care vor sa ajunga sau de distanta parcursa, acestia in general prefera early booking, last minute, charter, city break si nu numai. In acest context, pachetele de vacanta pot fi achizitionate de clienti din confortul casei lor si totul cu un pret redus accesibil pentru orice buzunar. Bininteles, fiecare persoana difera, de aceea au fost evidentiate doua tipologii principale de clienti, cei care doresc sa isi organizeze vacanta de la zero, si cei care prefera sa aleaga un pachet promotional total care sa le ofere confort de la primul gand. Astfel, cu ajutorul serviciilor Quick Sell ofertele pot fi accesate cu un motor de cautare, care va putea evidentia pachetele de vacanta in prima pagina a cautarii.

Baza de date actualizata constant

Important atunci cand ne gandim la un software din cadrul Quick Sell este ca daca detii o agentie de turism poti beneficia de o baza de date a clientilor si furnizorilor, deoarece in momentul in care introduceti datele pentru rezervare acestea se vor seta automat. Astfel, in cazul in care un client doreste sa faca modificari acestea vor aparea si in evidenta furnizorului. Totodata configurarea site-ului este simpla si nu necesita o durata mare de timp, totul poate fi pus in practica pana la cel mai mic detaliu, fara batai de cap, cu scopul de a satisface pe cat mai mult posibil preferintele tuturor clientilor.

Indiferent de cerintele clientului fie ca sunt alcatuite de la zero fie sunt reprezentate de pachete disponibile de la furnizori, agentiile de turism sunt pregatite sa ofere conditiile ideale pentru ca totul sa fie pus la punct si cu un cost redus. Oricum preturile sunt mici asa ca nu este nevoie sa faceti un efort din punct de vedere financiar, te poti bucura de transparenta si eficacitate la Quick Sell.

Leave a Comment