Solutia ideala pentru obtinerea unei ape de calitate

Calitatea apei ar trebui sa se numere pe lista de prioritati a oricarei persoane, motiv pentru care toti cei ce se arata interesati pot apela la C&V Water unde au ocazia de a afla totul despre electrodeionizare. Solutiile propuse aici sunt de inalta calitate si vei gasi o echipa de specialisti pregatita sa intervina in orice situatie, capabila sa vina cu ideile potrivite. Cert este ca toti clientii sunt multumiti pe deplin, iar urmatorul poti fi chiar tu.

Despre electrodeionizare oricine ar trebui sa stie ca reprezinta o procedura prin care se demineralizeaza avansat si continuu permeatul ce se obtine de la o instalatie de osmoza inversa. Asadar, un asemenea modul presupun cateva camere care sunt separate de membrane ionice selective, acestea fiind umplute cu rasina mixta. Procesul este unul destul de complex si presupune demineralizarea apei prin schimbul ionic, migrarea ionilor obtinuti de la rasina la electrozii aferenti si regenerarea continua a rasinii. Ulterior, se colecteaza ionii in canalele dintre camere si se elimina din modul ca un concentrat, adica un flux de apa imbogatit de saruri.

Care sunt principalele avantaje ale acestei solutii? Este simplu: operarea neintrerupta, astfel incat nu este nevoie sa se foloseasca diferite substante chimice pentru regenerare. Mai mult, instalatiile ocupa foarte putin spatiu, motiv pentru care sunt versatile si isi gasesc cu usurinta locul. De asemenea, concentratul care rezulta din instalatie nu are nevoie de neutralizare, asa ca poate fi recirculat in diferite alte scopuri. Se obtine o apa foarte pura ce se poate folosi inclusiv in sectoare precum cel farmaceutic, in laboratoare sau pentru a produce semiconductori.

Ceea ce oricine ar trebui sa stie este ca serviciile oferite sunt complete, de la A la Z, astfel ca nimeni nu se va confrunta cu nicio problema. Cum se deruleaza o colaborare cu C&V Water? Totul incepe cu consultanta pentru intelegerea nevoilor tuturor, urmand ca mai apoi sa aiba loc proiectarea, si dupa montajul si instalarea. Cu siguranta, nu avem cum sa uitam de faptul ca toate sistemele au nevoie de o buna intretinere, astfel ca sunt oferite inclusiv servicii de mentenanta pentru ca de-a lungul timpului sa se prezinte in conditii optime si sa nu isi piarda din performante.

Oricine trebuie sa afle mai multe despre C&V Water si asta se poate face simplu direct din cateva cifre: 750 de statii de epurare, 580 de aplicatii de apa potabila si mai bine de 150 de rezervoare metalice. De-a lungul timpului au fost duse la bun sfarsit nenumarate proiecte, indiferent de complexitate. Apeleaza chiar acum si poti fi urmatorul client multumit al nostru!

Leave a Comment