Implantul dentar – pentru cei care visează la un zâmbet perfect

Implanturile dentare reprezintă variante foarte eficiente pentru cei care din anumite motive au unul sau mai mulți dinți lipsă, deoarece acestea le permit să își recupereze zâmbetul din toate punctele de vedere. Astfel, un implant dentar te poate ajuta să îți recapeți încrederea în tine, pentru a te bucura de toate plăcerile vieții, fără să fii restricționat în acest sens. Ele sunt o opțiune care îți pot salva atât aspectul general al danturii, sănătatea și funcționalitatea acesteia. Totodată, medicul dentist se va asigura că alegeți împreună un implant dentar care să potrivească cu nevoile și dorințele tale, pentru ca în final rezultatul obținut să fie unul care să îți redea încrederea în zâmbetul tău.

Intervenția nu este dureroasă

Vizitele la dentist sunt pentru mulți dintre noi înfricoșătoare, mai ales din perspectiva durerii pe care ar putea să ne-o provoace. Cu toate acestea, procedura de implantologie dentară nu este deloc dureroasă și se realizează de cele mai multe ori sub anestezie locală. Mai mult, durata operației pentru un singur implant dentar este de aproximativ 45 de minute, astfel încât după finalizarea procedurii te vei putea bucura de un zâmbet perfect.

Dantura ta va funcționa din nou la capacitate maximă

Lipsa unor dinți poate fi foarte deranjantă atât din punct de vedere estetic, cât și din perspectiva problemelor de masticație. Golurile din dantură pot face ca mâncatul să devină un chin sau chiar o povară, motiv pentru care un implant dentar este soluția ideală. Nu numai că îți vei recăpăta zâmbetul de odinioară, dar vei putea să te bucuri din nou de gustul delicios al alimentelor pe care le consumi. De asemenea, implantul dentar va înlocui inclusiv rădăcina dintelui, așa că vei avea garanția unei danturi rezistente în timp.

Aspect natural

Un avantaj considerabil în ceea ce privește implanturile dentare este faptul că rezultatul final se va apropia foarte mult de dantura ta naturală. Astfel, atât din perspectiva funcționalității, cât și din punct de vedere al aspectului

Nu afectează dinții din jur

Procedura de implantologie nu va afect deloc dinții naturali și sănătoși care nu au nici un fel de problemă, spre deosebire de alte metode prin care poți să îți umpli golurile din dantură. Acesta este introdus direct în locul dintelui lipsă fără să implice sau să presupună intervenții asupra celorlalți dinți.

Investiție pe termen lung

Deși în primă fază, un implant dentar ar putea părea mai scump, rezistența în timp al acestuia și facilitățile de care te vei bucura după intervenție vor merita efortul financiar de moment. La cabinetul stomatologic Stoma Urgent îți punem la dispoziție o ofertă unică prin intermediul căreia vei putea beneficia de implanturi dentare de calitate la numai 1000 de lei, așa ca știi ca aici găsești cel mai mic preț pentru implant.

Leave a Comment