Suplimentele pentru sportivi – forta pentru performanta

Esti sportiv si vrei sa iti optimizezi performanta pentru a deveni mai competitiv in sport? Antrenamentul nu este suficient, ci e posibil sa ai nevoie de cateva suplimente pentru sportivi.  Pe de o parte, ar trebui sa acordati o atentie deosebita dietei si, pe de alta parte, beneficiilor generate de suplimente sportivi. Suplimentele alimentare va pot ajuta, mai ales daca va mai confruntati cu scurte perioade de dureri articulare. Intr-o lume din ce in ce mai competitiva la nivel sportiv, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii daca doriti sa progresati rapid si sa profitati la maximum de abilitatile voastre de sportivi de performanta. Pe langa antrenament, dieta joaca un rol esential in pregatirea sportiva. Vom vedea in ce masura suplimentele alimentare va pot ajuta sa va sporiti performanta. In acest articol, vom vedea rolul lor, diferitele tipuri de suplimente si exemple concrete de suplimente pentru diferite profiluri de sportivi.

Hrana pentru sportivi se bazeaza pe aceleasi principii ca si dieta clasica, adica un aport caloric adaptat nevoilor dumneavoastra si o alegere de alimente bogate, care sunt benefice organismului, precum vitamine pentru sportivi, minerale, acizi grasi esentiali, fibre, antioxidanti etc. Cu toate acestea, un corp de sportiv de performanta cere mult mai mult decat cel al unei persoane obisnuite. Prin eforturile zilnice necesare, alimentele bogate caloric cresc metabolismul, iar organismul este in activitate permanenta si, prin urmare, nevoile sunt crescute. Nevoile de energie sunt mult mai mari, aportul de vitamine si minerale trebuie ajustat, in special pentru pierderea de minerale in timpul exercitiilor fizice.

Astfel, se recomanda un consum de suplimente sport speciale pentru persoanele care practica sport de performanta si care sunt expuse unui efort fizic destul de mare. Aceste vitamine sportivi  ar trebui luate in considerare, iar lor sa li se adauge si un aport mult mai mare de carbohidrati, pentru a permite corpului sa se bazeze pe rezervele de glicogen in timpul exercitiului. In acelasi mod, daca practicati o activitate musculara scurta si intensa, aportul de proteine ​​ar trebui revizui, iar in cazul in care exista deficit se recomanda administrarea unor suplimente pentru sportivi.

In egala masura, stim bine ca in timpul exercitiilor fizice sistemul osos este supus unui efort destul de mare, astfel ca, in cadrul magazinului nostru online, Go Vita, avem disponibil si un supliment articulatii sportivi, care are rolul de a intari sistemul osos si, implicit, articulatiile. Va recomandam sa incercati aceste suplimente pentru a va intari oasele, fara a exista riscul de a practica exercitii fizice solicitante, care v-ar putea afecta, in sensul in care ar avea loc vreo accidentare in timpul antrenamentelor. Go Vita sprijina viata si ceea ce inseamna ea prin produse naturiste eficiente!

Leave a Comment