Sfaturi pentru a arăta mai bine în fața camerei

Pe lângă toate detaliile de natură conversațională, intelectuală și, de ce nu, spirituală, videochatul presupune și o mare importanță asupra felului în care arată modelul. În esență, toată această interacțiune este bazată pe frumos și de aceea este necesar ca fiecare fată ce alege să muncească în acest domeniu să cunoască câteva trucuri esențiale pentru a arăta cât mai bine în fața camerei de filmat. La Studio Safir te așteaptă o echipă de profesioniști care să te ajută să le deprinzi mai ușor și să le pui în practică cu brio.

Lumina

Lumina joacă un rol esențial în modul în care arată și percepem lucrurile și persoanele. Intensitatea, subtonul și unghiul pe care le au o sursă de lumină pot face o persoană mult mai atrăgătoare dacă sunt alese în mod corect. Dacă nu, rezultatele vor merge în direcția opusă și nimeni nu își dorește acest lucru. Foarte important ca de fiecare dată când te așezi în fața camerei, sursa de lumină să bată direct în față, nu prea sus, sau prea jos, pentru a nu se crea umbre inestetice. De asemenea, și intensitatea aleasă trebuie să fie moderată. O lumină prea puternică va crea o imagine arsă, din care nu se pot distinge prea ușor detaliile, pe când o lumină prea slabă va crea un cadru sobru, nedorit în acest caz. Și subtonul joacă un rol important mai ales în crearea atmosferei dorite. Un subton rece va crea o atmosferă distantă, mai oficială decât ar fi cazul, iar un subton cald va contura un cadru plăcut, prietenos. Acesta însă rămâne la latitudine ta, mai ales dacă alegi ca el să fie în concordanță cu subtonul pielii și a părului tău.

Machiajul

Este bine cunoscut faptul că oamenii care lucrează în televiziune au nevoie de un machiaj special care să arate bine pe sticlă. Același principiu se aplică și în cazul nostru și, de aceea, este nevoie să cunoști câteva tehnici care să te ajute să te pui în evidență. Dintre acestea cele mai importante ar fi cele cu privire la ten. Trebuie ca acesta să fie mat, pentru a nu reflecta inestetic lumina. Nuanța fondului de ten să nu se distingă de cea naturală a pielii, pentru a nu crea un efect de mască. Adăugarea de umbre și lumini trebuie realizată la o intensitate mult mai mare decât pentru un machiaj obișnuit, tocmai pentru a fi observate.

Aparatura

Nu în ultimul rând, aparatura face ca toate aceste trucuri să fie puse laolaltă într-un mod cât mai plăcut vizual. O cameră de calitate ce redă corect imaginea, în combinație cu toate cele de mai sus, te vor face să arăți în fiecare zi ca cea mai bună variantă a ta. Tot ce îți mai trebuie este încredere și o stare de spirit excelentă.

Leave a Comment