Vopseaua universala TonCorner este solutia ideala pentru locuinta dumneavoastra

In cazul acelor locuinte care dispun de suprafete multiple ce au nevoie sa fie reconditionate din punct de vedere estetic la anumite perioade de timp, variantele de vopsea universala TonCorner reprezinta cea mai eficienta si rentabila solutie de renovare. Astfel ca, nu doar ca economisiti din punct de vedere financiar, nemaifiind nevoie sa achizitionati variante de vopsea adaptate pentru fiecare suprafata in parte, dar economisiti si din punct de vedere temporal si de efort, putandu-va gestiona mult mai bine timpul in momentul in care operati cu un  singur produs.

Vopsea mată Laque

Asigura finish-uri distincte cu variante diferite ale aceluiasi produs

Desi am conturat un produs care sa fie compatibil cu orice suprafata prezenta in locuinta dumneavoasta, acest lucru nu inseamna ca veti fi limitati la un sigur tip de finisaj pentru toate acestea. Mai exact, vopseaua universala TonCorner este disponibila in trei variante, si anume: vopsea lucioasa, vopsea satinata si vopsea mata. Acest lucru permite realizarea dea combinatii inedite si personalizate de efecte, aplicand  cate un tip de vopsea sau combinatii ale acestora pe suprafete distincte. Asadar, puteti obtine profunzime si intensitate a culorii prin intermediul texturilor mate; delicatete si reflexia subtila a luminii cu ajutorul celor satinate, låna pengar direkt sau chiar puteti reda luciul natural al unei suprafete, sau il puteti potenta utilizand vopseaua lucioasa.

Exploateaza-ti creativitatea fara limite

Nu setam limite nici in ceea ce priveste varietatea de culori disponibile la noi pe site. Asiguram zeci de nuante derivate din aceeasi culoare de baza pentru fiecare tip de vopsea universala in parte. Astfel ca puteti crea combinatii ale acestora si modele inedite cu gama noastra de produse, dand frau liber imaginatiei, creativitatii si simtului artistic, in raport cu personalitatea si preferintele proprii. O veti gasi in sute de variante, ceea ce va face imposibila situatia in care sa nu veti putea depista nuata sau nuantele perfecte.

Da viata locuintei tale cu vopseaua universala TonCorner

Magazinul nostru a reprezentat de ani de zile un punct important de sprijin in tot ceea ce presupune activitati de design interior, atat pentru profesionisti in domeniu, cat si pentru persoane pasionate ce doreau sa ofere un nou suflu locuintelor lor. Astfel ca, ne-am concentrat in permanenta eforturile in vederea inovarii constante a formulelor in asa fel incat sa putem garanta cea mai calitativa varianta de vopsea universala. Suntem constienti de faptul ca peretii si texturile ce permit vopsirea reprezinta un procent de 70% sau chiar mai mult din ceea ce inseamna aspectul general al unei incaperi si tocmai de aceea vrem sa putem oferi clientilor nostri ajutor considerabil in procesul de renovare, prin intermediul unei vopsele ce asigura usurinta aplicarii, uniformitate si grad mare de acoperire inca de la primul strat, cat si o multidudine de abordari estetice.

Leave a Comment