Aflați mai multe despre aparatele auditive care vă pot schimba calitatea vieții

Bateriile sunt esențiale pentru funcționarea aparatelor auditive, iar pentru alegerea lor este unul dintre cele mai importante aspecte. Pentru a fi sigur că iei o decizie pe termen lung, selectează doar bateriile de înaltă calitate. Pentru a oferi cea mai plăcută experiență celor cu aparate auditive, site-ul baterii-auditive.ro pune la dispoziție clienților săi o gamă variată de baterii pentru dispozitive de acest fel de înaltă calitate aparținând unor mărci cunoscute. Toate aparatele auditive găsite pe site-urile de mai sus sunt de tip Zinc Air și sunt ideale pentru o varietate de aparate auditive și pentru modele din ce în ce mai diverse.

Produsele oferite pe acest site includ chiar și baterii energizer, care sunt cunoscute pentru rezistența și eficiența lor. Fiecare model de aparat auditiv are o culoare diferită. Cu alte cuvinte, bateria modelului 10 PR70 este desemnată că galben, modelul 13 PR48 – portocaliu, modelul 312 PR41 – maro, modelul 675 PR44 – albastru și modelul 675 – potrivit pentru implantarea cohleară.

Baterii pentru proteze auditive Energizer 10 ZA 10 PR10 Zinc-Aer 1 blister  / 8 bucati - eMAG.ro

Verificați nivelul bateriei

Tot pe site-ul baterii-auditive.ro vei găsi și un produs foarte util, și anume testerul pentru aparate auditive Zinc Aer de la Rayovac, care verifică cu exactitate nivelul bateriei, este foarte ușor de folosit și funcționează și cu multe modele de aparate auditive, astfel încât veți scăpa de grija că oricând veți putea rămâne fără aparate baterie într-un moment important.

Comandă online tot ceea ce îți dorești

Alege să comanzi online baterii aparate auditive și selectează-le aparate auditive direct de pe site-ul battery-auditive.ro cu doar câteva clicuri, economisind timp și efort pentru alte activități importante. Deci pe acest site îți poți crea un cont pentru plasarea comenzilor și cu ajutorul acestuia vei putea plasa comenzi cât mai rapid, poți salva mai multe adrese și vei putea urmări starea comenzii tale, dar vei avea și multe alte avantaje pe care le vei descoperi odată ce vei intra pe site. De asemenea, este important să rețineți că, după finalizarea unei comenzi pe site, un consultant de vânzări vă va contacta pentru a determina anumite detalii despre comandă. În ceea ce privește modalitatea de plata, puteți alege online, cu cardul de credit sau chiar ramburs după primirea coletului.

Timp scurt de livrare

Comandă dumneavoastră de pe site-ul baterii-auditive.ro va fi livrată prin serviciul de curierat în aproximativ 1-3 zile lucrătoare. În ceea ce privește costurile de transport, rețineți că acesta este de 20 lei oriunde în țară. Așadar, fie că doriți să comandați aparate auditive sau baterii pentru acestea puteți găsi multe modele de înaltă calitate pe site-ul baterii-auditive.ro pentru a vă oferi o experiență de lungă durată cu aparatele auditive pe care le dețineți.  

Leave a Comment