Tot ce trebuie să știți despre tehnica russian lips

V-ați dorit mereu să aveți buze voluptoase? O nouă tehnică de umplere a buzelor s-a extins la nivel mondial și servește acum drept stil de bază pentru toate doamnele care își doresc buze mai mari, mai pline. Originară din Rusia, această tehnică a prins un avânt destul de mare în toată lumea, iar numărul doamnelor și domnișoarelor care optează pentru o astfel de procedură crește din ce în ce mai mult.  Această tehnică de specialitate este o necesitate pentru oricine caută să obțină un aspect de păpușă perfect lucrat.

Ce este tehnica rusă de umplere a buzelor?

Russian lips este o tehnică prin care buzele sunt modelate după modelul păpușilor rusești care sunt perfecțiune. Tehnica rusă accentuează partea de sus pentru a semăna cu o formă de inimă prin injectarea de volum suplimentar și realizarea unui lifting în centrul buzelor, în timp ce părțile laterale rămân relativ aliniate cu fața. Rezultatul este asemănător unei păpuși, iar buzele devin din ce în ce mai bine conturate și mai pline. Acest efect vă sporește efectul de baby-doll.

În plus, dacă sunteți interesat să faceți o astfel de procedură medicală prin care să obțineți russian lips este important să vă pregătiți înainte de a ajunge pe mâinile Dr. Delbani. Întâi de toate, trebuie să fiți 100% sigură că doriți să faceți acest pas și că, într-adevăr, aveți nevoie.

Care este diferența dintre tehnica standard și tehnica rusă de umplere a buzelor, cunoscută sub denumirea de russian lips?

Deci, care este marea diferență dintre tehnicile standard de umplere a buzelor și tehnica rusă de umplere a buzelor? În mod obișnuit, materialele de umplere standard pentru buze sunt injectate orizontal în buză, rezultând un volum distribuit uniform și un efect de plenitudine. Cu toate acestea, pentru a executa tehnica rusă de umplere, medicul va opta pentru o seringă mai mică și va injecta cantități mici de substanță pe verticală, concentrându-se pe centrul buzelor. O altă diferență de menționat este că tehnica rusă de umplere a buzelor urmărește să le întărească, oferind astfel acel aspect în formă de inimă aproape de perfecțiune. Acesta este și detaliul prin care remarcăm, de fapt, ceea ce înseamnă russian lips.

În plus, tratamentul dumneavoastră pentru a avea russian lips poate dura mai mult decât o ședință standard pentru umplerea buzelor, datorită preciziei necesare pentru a umple doar o anumită parte a buzelor. Procedura poate dura aproximativ între treizeci de minute și o oră și poate veni la pachet cu câteva umflături suplimentare, ceea ce este complet normal și temporar. De asemenea, medicul nostru ar putea să vă prescrie chiar o perioadă precisă pentru rezistența buzelor de tip russian lips, dar, în general, efectul de russian lips va dura destul de mult, de la 6 luni și chiar până la un an.

Leave a Comment