Expertii in instalatii GPL

GPL-ul devine din ce in ce mai popular in ultima vreme, avand in vedere preturile exagerate ale carburantilor din statiile de alimentare. Pretul scazut al gazului este un factor definitor atunci cand decidem sa montam o instalatie GPL. Dar pentru a fi siguri de calitatea si fiabilitatea produsului, va recomandam instalatiile GPL de la ROCAR SION Romania, care va pot oferi atat instalatii de top, potrivite pentru fiecare tip de autoturism, indiferent de motorizarea acestuia, cat si servicii profesionale de instalare, mentenanta si revizie.

Cine suntem noi?

Noi, cei de la ROCAR SION, suntem un furnizor de top in Romania, oferind servicii profesionale de montare a instalatiilor GPL, asistenta in alegerea instalatiei potrivite, si nu in ultimul rand, mentenanta si intretinere a instalatiilor pentru a functiona in parametrii optimi si in conditii de siguranta.

Suntem increzatori cand spunem ca instalatiile GPL de la ROCAR SION Romania sunt potrivite pentru toata lumea, atat pentru flotele cu numere mari de masini pentru transportul persoanelor sau bunurilor, cat si pentru persoanele fizice care se deplaseaza pe distante lungi sau scurte si doresc sa contribuie la imbunatatirea ecosistemului planetei in timp ce economisesc bani.

Care este scopul nostru?

Ne dorim sa eficientizam consumul de energie si combustibil, ceea ce este foarte important atat pentru mediul inconjurator cat si pentru noi toti, prin folosirea combustibililor alternativi precum GPL-ul. Acest combustibil nu este doar economic prin proprietatile sale de ardere completa, prin pretul cu 40-45% mai ieftin fata de benzina, cifra octanica mare si usurinta in utilizare, dar este si un combustibil ecologic, care produce cu aproximativ 30% mai putine emisii poluante (precum monoxizii de carbon, dioxidul de carbon etc.).

Datorita celor mai noi tehnologii aparute pe piata, economia de carburant poate fi dusa la un cu totul alt nivel prin instalarea unui kit auto GPL la masinile care beneficiaza de sisteme hibrid, indiferent daca sistemul electric al autovehiculului este simplu sau plug-in, combinand astfel cele mai eficiente metode alternative pentru a convenabil.

Ce ne recomanda?

Experienta grupului ROCAR SION Romania in domeniul instalatiilor GPL isi poate spune cuvantul. De peste 20 de ani oferim servicii de top la cele mai inalte standarde pentru alegerea, montarea si intretinerea unei instalatii GPL in mod profesional si in conditii de siguranta, atat la nivel local in Bucuresti sau Iasi, cat si la nivel national, prin service-urile noastre partenere in care avem cea mai mare incredere, raspandite peste tot in tara, numarul acestora fiind in jur de 100. Pentru programari sau orice fel de asistenta, va asteptam pe site-ul nostru, optiuneagpl.ro. Alege instalatiile GPL de la ROCAR SION Romania! 

Leave a Comment