Implanturile dentare – șansa de a zâmbi din nou

Implanturile dentare sunt elemente din titan care sunt fixate în maxilar pentru a acționa ca rădăcini de înlocuire, fiind ulterior acoperite cu straturi rezistente, cum ar fi coroane, proteze sau punți. Sunt cea mai puternică, mai realistă și mai durabilă opțiune de înlocuire dentară pentru pacienții care se confruntă cu astfel de probleme. Dr. Kurbe recomandă întotdeauna acest tip de procedură candidaților care îndeplinesc condițiile, deoarece implanturile dentare complete la preț bun reprezintă standardul modern pentru înlocuirea dinților.

Acestea au numeroase beneficii și avantaje față de toate celelalte tipuri și opțiuni de înlocuire a dentiției, mai ales datorită faptului că sunt ușor de întreținut, dar și de pus. Foarte mulți pacienți au ales deja implanturi dentare complete la preț bun, iar Dr. Kurbe este alături de dumneavoastră pe tot parcursul acestui proces stomatologic.

Implanturile dentare se simt, arată și funcționează exact ca dinții naturali. De obicei, oamenii nu pot face diferența dintre un dinte natural și un dinte fixat prin implant. În altă ordine de idei, acestea au aceleași funcții din perspectiva mușcăturii și a puterii de mestecat ca dinții naturali. Dinții susținuți de implant dentar previn pierderea osoasă care apare în cazul dinților lipsă. Acest lucru ajută la stabilitatea dinților naturali sănătoși și păstrează forma și dimensiunea maxilarului.

Mai mult decât atât, dinții puși prin implant dentar complet la preț bun acoperă golul lăsat de dinții lipsă și previn acumularea bacteriilor care altfel ar putea duce la afecțiuni gingivale.

Dinții susținuți de un asemenea sistem mențin stabilitatea danturii, împiedicându-i să-și schimbe poziția și favorizând o mușcătură cât mai ușoară. Implanturile au multe beneficii prin însăși natura lor și sunt acum considerate standardul de îngrijire pentru pacienții care au nevoie de înlocuiri dentare, fie că este vorba de un singur dinte, mai mulți sau un set complet. Poate cel mai evident avantaj față de protezele dentare este că implanturile sunt permanente.

Nu există nicio jenă cauzată de aparatele detașabile care pot aluneca în timpul mesei sau al vorbirii. Cu toate acestea, acesta este doar începutul avantajelor pe care le oferă implanturile. Alte beneficii includ o durată de viață mai lungă decât proteza dentară amovibilă. De asemenea, ele sunt mai ușor de întreținut, necesitând aceleași proceduri de igienă ca dinții naturali. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți prea multe griji, ci trebuie să îi îngrijiți exact așa cum ați face-o cu dinții de dinainte.

În altă ordine de idei, implanturile dentare complete la prețuri bune pe care vi le poate pune cei de la Dr. Kurbe determină mai puțină pierdere a masei maxilarului, deoarece acesta interacționează cu osul într-un mod similar cu dinții naturali.

Așadar, aveți toate motivele din lume să alegeți acest sistem de înlocuire a dentiției și să vă bucurați de zâmbet și de viață!

Leave a Comment