Unde sarbatoresc Romanii Valentine’s Day?

Principalele capitale ale lumii sunt luate cu asalt de romanii care isi doresc sa aiba parte de un Valetine’s Day de vis, optand pentru sejururi de doua sau trei nopti, pachetele fiind foarte atractive. Principalele destinatii sunt Roma, Paris, Londra sau Barcelona, insa sunt multi care prefera si orase mai putin populare pentru a evita aglomeratia specifica capitalelor, in special in aceasta perioada.

Roma sau Barcelona

Conform statisticilor, Paris este cel mai vizitat oras al lumii, insa in 2017 se pare ca romanii au optat pentru Roma, cel mai probabil datorita faptului ca preturile pachetelor sunt mai accesibile, incepand de la 115 euro de persoana, tarif ce include nu numai costul biletului de avion, ci si trei nopti de cazare si chiar o cina romantica la restaurant. O alta destinatie foarte ravnita este Barcelona, datorita faptului ca vremea este ceva mai prietenoasa decat cea din Italia, insa temperaturile sunt mult mai ridicate decat cele din Romania, iar turistii au parte de o multime de activitati si propuneri. Astfel, acestia pot vizita numeroase modele, galerii de arta sau pot admira diferite monumente, insa pentru aceste beneficii vor trebui sa pregateasca o suma dubla fata de pretul pachetului pentru Roma, adica circa 220 de euro de persoana.

Berlin sau Londra

Insa vizionarea filmelor reprezinta o activitate preferata a multor cupluri, iar capitala Germaniei vine cu o propunere care merita luata in calcul, deoarece aici este gazduit in aceasta perioada festivalul de film faimos in toata lumea. Mai mult, pentru 3 nopti de cazare la hoteluri de trei sau patru stele, alaturi de zbor direct din Bucuresti, turistii trebuie sa pregateasca circa 130 de euro. Nu in ultimul rand, multi romani aleg sa isi petreaca aceasta zi speciala la Londra, unde cu toate ca tarifele sunt ceva mai ridicate decat in cazurile amintite, ajungand la putin sub 300 de euro de persoana, optiunile sunt nelimitate.

 

Leave a Comment