Tamplaria trebuie montata cu atentie de profesionisti

Tamplaria reprezinta una dintre cele mai importante elemente ale unei locuinte intrucat fara aceasta nicio casa nu poate asigura un minim de conform pentru orice familie. Exista nenumarate solutii in acest sens, insa totul tine de preferinte si de necesitati, motiv pentru care, intotdeauna trebuie sa ne orientam dupa cele mai grozave optiuni. Totusi, indiferent de varianta aleasa, este important ca montajul sa fie efectuat in cele mai bune conditii de catre specialisti capabili sa se adapteze la fiecare situatie in parte.

Performante mai bune

Conform studiilor, in orice cladire se pierde 40% din caldura pe la nivelul usilor si ferestrelor, iar din acest motiv este important ca acestea sa fie bine montate, astfel incat volumul pierderilor sa fie cat mai scazut. De regula, tariful tipului de tamplarie este calculat pe metru patrat, insa este influentat nu numai de tipul tamplariei, ci si de profilul acesteia, dar si de elementele aditionale, accesorii etc. Cu alte cuvinte, conteaza ca orice client sa tina cont de diferite caracteristici, dar si de performantele promise, acestea fiind influentate nu numai de numarul de camere, ci si de grosimea peretilor, densitatea materialelor utilizate, dar si tipul de sticla ales si, bineinteles, cu cat numarul camerelor este mai mare, cu atat si rezultatele vor fi mai grozave.

Profesionalism

Atunci cand apelam la serviciul de montaj tamplarie trebuie sa avem in vedere toate specificatiile impuse de producator, iar totul incepe prin folosirea spumei speciale pentru umplerea spatiilor dintre elementele de tamplarie si perete. Aceasta spuma joaca un rol esential si trebuie aplicata in proportiile optime, in caz contrar exista riscul ca surplusul sa trebuiasca taiat, iar acest fapt va favoriza infiltratiile de apa. Totodata, conteaza ca spatiul pentru tamplarie sa fie bine pregatit, de preferat pe mijlocul peretului si in zone calde, pentru a evita dezvoltarea condensului.

Leave a Comment