Alege de aici pachetele funerare cele mai bune

In traditia romanilor atat dupa inmormantare, cat si dupa trebuie sa se faca diferite pachete pentru pomana care sa se imparta, astfel incat, persoana decedata sa-si gaseasca odihna vesnica. Pentru ca familia sa scape de grijile si stresul acestor pregatiri este bine sa se apeleze la ajutorul unor specialisti in domeniu, care sa ofere servicii de calitate, precum Casa funerara In Memoriam. Conform traditiilor si obiceiurilor crestinesti, pomenile se fac la anumite perioade de timp. Astfel, pomenirea persoanei decedate trebuie realizata imediat dupa inmormantare, la 3 zile dupa inmormantare, la 9 zile dupa inmormantare, la 40 de zile dupa, la 3,6 si 9 luni si la un an de zile dupa inmormantare. Dupa primul an de la inmormantare, pomenirea persoanei decedate trebuie sa se faca anual pana in momentul in care se implinesc 7 ani de la inmormantarea persoanei decedate.

Pentru a putea face o pomana asa cum trebuie putem sa apelam la varianta tipurilor de pachete de pomana potrivite. Astfel, daca ziua in care facem pomana este o zi de post trebuie sa alegem varianta pachetelor de pomana de post. In schimb, daca este o zi obisnuita pachetele de pomana vor fi de dulce.

La Casa funerara In Memoriam se stie ca pomana persoanei decedate este un eveniment cu o mare insemnatate astfel ca este un proces important pentru odihna vesnica a sufletului persoanei decedate. Avand in vedere ca este un eveniment foarte important este nevoie ca pachetele pentru pomana sa fie realizate cu foarte mare atentie. Prin urmare, este nevoie ca de realizarea pomenii sa se ocupe o firma care ofera servicii funerare pentru efectuarea inmormantarii respectand traditia. Aceasta este cea mai buna varianta avand in vedere ca familia indoliata trece prin cele mai dificile momente de la decesul persoanei dragi.

Casa funerara In Memoriam este firma care nu doar ca preia toate sarcinile necesare realizarii funeraliilor persoanei decedate, ci se ocupa si de tot ceea ce presupune pomenirea persoanei decedate. Toti clienti care au apelat la aceasta firma de servicii funerare au constatat ca este cea mai profesionista si respectata firma care poate asigura servicii funerare in Craiova. In plus, clientii au avut si alte beneficii, printre care, personal foarte experimentat si capabil, servicii funerare complete realizate la cel mai bun raport pret si calitate, respect din partea personalului cat si promptitudine.

Pentru a putea duce la indeplinire toate indatoririle legate de pomenirea persoanei decedate, Casa In Memoriam ofera si serviciul de pregatire al pachetelor de pomana pentru biserica.

Cea mai buna optiune pentru realizarea parastaselor dupa inmormantare este realizarea pachetelor pentru pomana. Aceste pachete sunt oferite prompt, cu profesionalism si la cel mai bun raport calitate si pret.

Leave a Comment