Alege o folie pentru fereastra care sa protejeze impotriva soarelui

Fiecare dintre noi stie sau ar trebui sa stie ce consecinte nocive poate avea expunerea prelungita la soare, mai ales in timpul verii. Cei mai multi dintre noi pentru a ne proteja de razele UV folosim creme cu factor de protectie solara atat pentru corp cat si pentru fata. De regula, razele soarelui patrund si in interiorul caselor noastre o data cu lumina solara. De aceea, pentru a ne proteja corespunzator de aceste raze, dar si de caldura din timpul verii, recomandarea este sa folosim folie de protectie solara. Ca sa intelegem de ce ar trebui sa o folosim, iata care sunt cele mai importante beneficii: ajuta la economisirea energiei, ne ofera protectie impotriva razelor UV, regleaza lumina din incapere si limiteaza pierderile de caldura iarna.

Folia de protectia solara ne va putea oferi un echilibru termic placut in incapere prin mentinerea unui climat racoros vara si a unuia calduros iarna, iar energia de la soare va fi respinsa sau retinuta de folie. Pe de alta parte, folia de protectie solara va mentine efectele sistemelor de aer conditionat. Cantitatea de raze UV care va patrunde in interior va fi cu mult diminuata, astfel ca vom avea protectie impotriva bolilor generate de aceste tipuri de raze, vom fi feriti de efectele razelor UV produse asupra pielii, ochilor. Folosind folii de protectie solara ne vom asigura ca razele UV nu patrund in incapere si astfel ne putem proteja sanatatea vara si iarna.

Nimic nu este mai placut decat sa avem parte de lumina naturala in incapere, insa, vara va fi caldura mare sau stralucirea puternica ne va deranja ochiul. Toate acestea pot fi combatute cu ajutorul foliei de protectie solara care va diminua cantitatea de lumina din interior. In plus, foliile de protectie solara de la ColantariDesign ne vor putea oferi un grad sporit de intimitate.

Chiar si plantele din incapere se vor putea bucura de avantajele pe care le ofera folia de protectie solara prin faptul ca va fi cu mult redusa lumina puternica in interior, iar caldura va fi oprita sau absorbita.

Indiferent care ar fi motivul pentru care v-ati decis sa beneficiati de toate avantajele montarii foliei de protectie solara, ColantariDesign va poate asigura garantia calitatii materialelor alese dar si a montajului.

Alegeti sa va protejati de razele UV si de ochii curiosilor in timpul zilei. Pe site-ul www.colantaridesign.ro sunt prezentate tipurile de folii de protectie solara dar si portofoliul de clienti in functie de tipurile de produse pe care le-au ales.

O echipa de profesionisti va poate sugera care este cea mai potrivita alegere pentru dumneavoastra.Toate produsele comercializate de ColantariDesign se bucura de un raport ideal dintre calitate si pret.

Leave a Comment