Solutii pentru aplicatiile cu osmoza inversa

Osmoza inversa reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii in vederea purificarii apei. Aceasta poate fi o varianta foarte sigura, dar si mult mai economica in detrimentul apei imbuteliate. C&V Water ofera procese de tratare a apei prin filtru osmoza inversa, care se axeaza pe filtrarea apei, cu scopul de a elimina compusi organici, dar si anorganici dizolvati in apa, dar si contaminantii biologici, precum virusi si bacterii.

Beneficiile statiilor de osmoza inversa

C&V Water va propune aceasta modalitate de a purifica apa deoarece contribuie la satisfactia clientilor, prin diverse beneficii, intrucat debitele standard se incadreaza pana la 50 de litri pe zi, iar in ceea ce priveste montarea, aceasta ocupa un spatiu redus si poate fi amplasat chiar sub chiuveta, in cazul propriei locuinte. De asemenea, are o capacitate ridicata, de pana la 97%  de a retine sarurile si ofera randament in proportie de pana la 75%, in functie de factorul de calitate a apei. Totodata, trebuie sa stii ca doar moleculele de apa pura vor trece prin membrana semipermeabila din procesul de filtrare.

Utilizare atat in casa, cat si in industrie

Daca doresti sa beneficiezi de toate avantajele apei purificate chiar in bucataria ta, avem disponibil modele de filtru osmoza inversa, respectiv statii de acest tip pentru bucatarie. De asemenea, se regasesc solutii pentru aplicatii cu osmoza inversa si in industrie, intrucat avem gama de produse Osmeo care da dovada de simplitate in folosire, compactitate, dar si prelucrare la nivel inalt de performanta. Aceste statii pot fi folosite in diverse industrii, precum cea agroalimentara, cosmetica, cazane de presiune joasa, spalatoriile profesionale, laboratoare, dar si diverse industrii care implica apa osmozata.

Statii industriale de osmoza: componente

Avand in vedere statiile de industrie cu osmoza inversa, trebuie sa cunosti componentele din care sunt alcatuite, intrucat acestea pot fi montate pe un cadru facut din otel inoxidabil, avand un panou frontal din plastic, acesta constand in aparate de control si masurat. De asemenea, in componenta acestora se regaseste un filtru de intrare, pompa centrifuga de presiune mare, avand un zgomot destul de redus si module cu membrane in diverse recipiente presurizate. Totodata, acestea au si robinete, microprocesor, dar si instrumente de reglare si masurare.

Intra direct pe site

In cazul in care esti interesat de statii de osmoza inversa, nu ezita sa intri pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii. De asemenea, echipa C&V Water tine cont de nevoile clientilor si iti poate oferi suport pentru alegerea celui mai potrivit echipament. Seriozitatea, profesionalismul, dar si experienta in domeniul apei sunt cateva dintre caracteristicile noastre reprezentative, iar respectul fata de clientii nostri contureaza o colaborare placuta, de fiecare data. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site, iar consultantii nostri iti pot oferi cele mai eficiente solutii pentru nevoile tale.

Leave a Comment