Tipografie Bucuresti

Povestea afacerii noastre incepe inca din 1997 cand doi tineri pasionati au pus bazele unei agentii publicitare, numita Speed Promotion. Aceasta s-au bucurat de un succes cutremurator si dat fiind volumul mare de cereri si comenzi din sfera printurilor digitale, a fost necesara defalcarea unui departament, devenit ulterior marca recunoscuta, care sa se ocupe strict de preluarea si onorarea comenzilor din acest domeniu. Agrafa Print, una dintre cele mai cunoscute agentii de tipografie Bucuresti, se bucura in prezent de o reputatie prestigioasa bazata pe un portofoliu stufost de peste 120 de branduri cunoscute la nivel national si international.

Pliante

Diversitate la cele mai inalte cote

Principalul atu al agentiei noastre pe care l-au semnalat clientii vechi si actuali de-a lungul timpului este, pe langa calitatea desavarsita si profesionalismul de care am dat dovada, gama vasta de optiuni in ceea ce priveste obiectele promotionale personalizabile. Faptul ca ne-am dezvoltat constant atat pe partea tehnica, cat si pe cea creativa, ne-a ajutat sa ajungem in punctul in care sa putem onora orice fel de comanda, chiar si cele ale caror idei de baza nu au mai fost abordate anterior. Astfel ca, punem la dispozitia clientilor nostri cataloage online de produse dintre care acestia sa isi poata selecta variantele care sa reprezinte cel mai bine brandul lor. Odata stabilit acest aspect, isi pot alege materiale din care acestea sa fie realizate, de la textile pana la plastic, lemn sau chiar metal. Posibilitatile de personalizare nu se termina insa aici. Clietii pot propune propria grafica, pana la ultimul detaliu, care sa fie inscriptionata, printata sau gravata pe produsul final, sau, din contra, pot opta pentru varianta in care noi stabilim de la zero intregul ei design. Ulterior, acestia pot solicita si o mostra, pentru a se asigura ca produsul coincide in totalitate cu dorintele lor.

Procese tehnologice de ultima generatie

In realizarea produselor de tipografie utilizam cele mai moderne tehnici de printare. In acest fel putem asigura clientilor nostri optiuni variante in ceea ce priveste aspectul produsului final. Realizam proceduri alb-negru sau color, fata sau fata-verso. Intreg procesul se realizeaza minutios in fiecare pas al sau, pana la momentul in care produsul este ambalat si livrat. Tiparim orice fel de obiecte promotionale, de la flayere, la agende, calendare, plicuri, carti postale, de vizita, meniuri, bilete, pana la pana la printuri de mari dimensiuni sub forma de afise, postere sau chiar panouri billboard, copertine, corturi, bannere imense.

Indiferent de metoda in care doresti sa iti realizezi promovarea prin intermediul produselor promotionale personalizabile, Agrafa Print iti vine intotdeauna in ajutor cu cele mai creative si inedite optiuni, care insa pot fi cumulate sau combinate cu idei si concepte proprii, proces din care sa rezulte o varianta unica, reprezentativa 100% pentru brandul promovat.  

Leave a Comment