Pachete și servicii funerare avantajoase

Apelează oricând ai nevoie la echipa Beligi, companie de pompe funebre București, pentru ați oferi suportul necesar în organizarea și desfășurarea ceremoniilor de înmormântare. Știm că treci prin clipe dificile, iar noi ne dorim să te ajutăm cu cele mai profesionale servicii funerare, dar și prețuri accesibile pentru pachetele de ceremonii funerare complete, astfel încât te poți baza pe noi. Cu o experiență de peste 25 de ani, suntem alături de fiecare familie îndurerată de pierderea persoanei dragi, astfel că ținem cont de toate dorințele și cerințele clienților noștri pentru a avea parte de o experiență cât mai eficientă. Ne orientăm către soluțiile cele mai bune, iar în acest sens nu ezita să apelezi la echipa Beligi.

Echipă serioasă

Profesionalismul, seriozitatea și promptitudinea de care dăm dovadă în fiecare colaborare cu clienții noștri sunt principiile pe care oamenii noștri se bazează în oferirea de servicii funerare. Dacă dorești să ai parte de o echipă profesionistă, care să se ocupe de toate cele necesare unei ceremonii de înmormântare, Beligi este locul potrivit. Nu ezita și apelează cu încredere la noi.

Consiliere gratuită

De asemenea, asigurăm consultanță gratuită în vederea organizării ceremoniei de înmormântare și poți solicita oricând sprijinul nostru, astfel încât dorim să oferim cele mai bune soluții, în cel mai scurt timp posibil. Ne poți contacta direct la numărul de telefon afișat sau ne poți scrie un mesaj direct pe site-ul nostru.

Oferte avantajoase

Îți propunem nenumărate oferte foarte avantajoase de pachete pentru servicii funerare, precum pachetul economic domiciliu, spital, pachet premium înhumare, pachet economic incinerare, pachet premium incinerare, respectiv servicii funerare, cum ar fi constatarea decesului, îmbălsămare, loc de veci, ajutorul pentru deces, organizarea de parastase, înhumare sau incinerare Covid-19. Dispunem și de o gamă largă de aranjamente florale, urne și sicrie, din care poți alege o variantă optimă și potrivită.

Buget accesibil

În ceea ce privește prețurile noastre, acestea sunt foarte accesibile, întrucât se pot adapta în funcție de buzunar. De asemenea, ceremonia de înmormântare poate fi acoperită de ajutorul dat de către statul român pentru salariați sau pensionari și este în valoare de 5380 lei. Echipa Beligi vă poate oferi ajutor pentru efectuarea dosarului pentru ridicarea ajutorului de înmormântare, care se acordă doar o dată către persoana care face dovada cheltuielilor de ceremonie. Totodată, la Beligi vei regăsi un raport calitate-preț foarte avantajos, astfel că vei avea parte de o organizare așa cum se cuvine.

Detalii online

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim, dar și pachetele sau produsele noastre, poți accesa direct site-ul nostru, de oriunde te-ai afla. Nu trebuie să mai pierzi timpul pentru a te deplasa către pompele funebre fizice, ci poți apela la noi oricând.

Leave a Comment