Aici gasesti imbracamintea adecvata pentru botezul celor mici

Toti parintii stiu cat de dificila este organizarea unei ceremonii deosebite precum botezul propriului copil intrucat sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct. In schimb, Andini sare in ajutorul tuturor parintilor si nasilor cu cele mai grozave produse, astfel incat sa nu fie omis nici un detaliu important. Bineinteles, prioritatile sunt reprezentate de alegerea nasilor, a datei adecvate pentru celebrare, a unui loc in care sa se desfasoare evenimentul, alcatuirea meniului, intocmirea listei de invitati si nu numai. Totusi, la fel de importante sunt si costumatiile celor mici care se vor afla in centrul atentiei, motiv pentru care trebuie sa arate perfect.

Gaseste hainutele potrivite

Sarcina de alegere a hainutelor de botez pentru copii revine nasilor, iar optiunile sunt foarte variate la Andini. Asadar, pentru fetite se aleg diferite rochite si body-uri, in timp ce pentru baietei sunt preferate costumele, care pot fi de nenumarate teme, inspirate din viata reala, de personaje din desene animate si nu numai. In acelasi timp, nu trebuie omise accesoriile care aduc completarile necesare in toate cazurile. La capitolul culori, de obicei, se prefera albul intrucat acesta simbolizeaza puritatea, dar se asociaza si cu noua viata primita de cei mici. Totusi, regulile nu mai sunt la fel de stricte in ziua de azi, motiv pentru care parintii si nasii au libertatea de a alege orice hainute isi doresc pentru cei mici. In schimb, se prefera cele deschise, care sunt considerate mai atractive, iar pentru fetite se poate alege galben deschis, albastru, roz si nu numai, in timp ce pentru baietei optiunile sunt similare.

Traditia botezului

Cine alege costume Andini.ro poate sa respecte traditia botezului pana la cele mai mici detalii, insa parintii au libertatea de a face alegerile in acest sens. De obicei, regulile sunt respectate in zonele rurale, pe cand cei care locuiesc in mediul urban aleg sa organizeze ceremonia dupa preferinte, fara a se mai baza pe cerintele impuse de religie.

Doar calitate

In schimb, poate ca unul dintre cele mai importante criterii dupa care trebuie sa se aleaga costumele pentru botez ale celor mici e reprezentat de calitate. Bineinteles, partea estetica este esentiala, insa niciodata nu trebuie sa se faca rabat la calitate pentru ca este ideal ca cei mici sa se simta grozav, in special pentru ca sunt in centrul atentiei in cadrul ceremoniei. Asadar, cine alege costume Andini se bucura de mai multe avantaje din acest punct de vedere intrucat toate produsele sunt confectionate din materiale calitative, printre care bumbacul sau matasea. Pentru ca fibrele sunt naturale, acestea aduc tot confortul necesar, arata bine, sunt placute la atingere, iar daca se doreste, hainutele pot fi donate, pastrate amintire sau folosite de alti copii, prieteni, fratiori, verisori si nu numai.

Leave a Comment