Renuntarea la fumat e mai usoara daca folositi lichid cu nicotina pentru tigarile electronice

A renunta la fumat brusc este cea mai mare greseala pe care o poate face un fumator care are ceva ani de cand a devenit dependent de tigara. Pe langa starea de rau care se instaleaza imediat ce nu mai fumezi si senzatiile foarte neplacute, renuntarea la fumat dintr-odata poate avea efecte negative si asupra sistemului nervos, esti mai nervos, nu te mai intelegi cu cei din jur. Renuntarea treptata este cheia pentru a suporta mai usor trecerea de la un pachet de tigari pe zi la niciuna. Ca sa renunti treptat poti sa fumezi din ce in ce mai putin, pana se obisnuieste organismul, dar iti va lua foarte mult timp pana sa nu mai fii atras involuntar de alta tigara. Mai simplu este sa incerci tigarile electronice cu nicotina, lichidul continut si vapat este sigur si usor de gasit oriunde.

Ceea ce e important de retinut este faptul ca acest lichid cu nicotina are cantitati diferite de nicotina, la inceput ai nevoie de ceva mai multa, ca sa nu fie socul puternic in timpul renuntarii, dupa care poti scadea cantitatea cumparand tigari electronice cu mai putina nicotina. La final, cand nu mai simti nevoia de nicotina poti trece direct la tigarile electronice fara nicotina si cu arome mai puternice care sa nu iti mai aminteasca de gustul de tigara clasica. E mai bine si pentru tine, si pentru organism, poti „fuma” in continuare tigari electronice avand aproape aceleasi senzatii, pana si designul lor e asemanator, gustul este diferit, e adevarat, dar e mai placut decat in cazul tigarilor obisnuite.

Dozele cu lichid cu nicotina au un volum suficient pentru a putea „fuma” pe o perioada lunga de timp si pentru ca trecerea de la tigara normala la cea electronica sa fie cat mai usoara. Spre deosebire de nicotina din tutunul ars, cea din tigarile electronice este mult mai sigura, mai usor de suportat, dozajul e controlat, nu mai sunt si alte substante chimice daunatoare care intra in organism, nu rezulta in urma arderii.

Inlocuirea dozelor de lichid pentru tigarile electronice e simpla, alimentarea cu lichid a tigarilor e si mai simpla, sunt locuri speciale pe dispozitive unde are loc alimentarea, exista sisteme de siguranta pentru a nu se folosi prea mult lichid.

Cele mai indicate locuri de unde va puteti aproviziona cu lichid pentru tigari electronice sunt magazinele online de profil, cu e si Voore, aici veti gasi toate variantele de lichid, cu sau fara nicotina, zeci de arome si gusturi care va vor incanta si va vor face sa va doriti sa vapati in locul fumatului obisnuit. De pilda la Voore sunt pachete speciale cu lichid aromat fara nicotina, cu diverse capacitati, cu glicerina vegetala si propilen glicol foarte sigure si usor de suportat. Pachetele mai contin si lichid pentru nicotinizaat baza sau e-lichidul, cu diverse concentratii, raportul VG/PG fiind de 70/30 in cele mai multe cazuri.

Lichidul obisnuit aromat poate contine si gust de tutun, alaturi de nicotina, pentru a fi mai usor de suportat o trecere ceva mai brusca la tigarile electronice si renuntarea la tigara obisnuita sa fie una sigura la finalul experientei. Raportul VG/PG la acest lichid este de 50/50. Aromele diferite si numarul mare de gusturi si variante ale produselor din aceasta categorie recomanda Voore pentru toti cei care incearca sa se lase de fumat printr-o metoda „blanda” si fara a renunta si la obieciul de a „fuma” zilnic.

Leave a Comment