Smile Credit te ajuta cu imprumuri rapide si nebancare

Intentionezi sa faci un credit online nebancar si cauti o institutie care sa va poate ajuta intr-un timp cat mai scurt cu aceasta procedura? Nicio problema, la Smile Credit avem toata disponibilitatea de a va ajuta sa va rezolvati problemele de ordin financiar. Fiecare dintre noi avem probleme financiare la un moment dat, insa important este sa stim sa gasim solutia potrivita pentru ele. De aceea, la Smile Credit chiar avem solutia perfecta, mai ales datorita faptului ca poti face oricand un credit online nebancar. Ce inseamna acest lucru?

Ei bine, atunci cand aducem in discutie ideea de credit online nebancar, ne referim in mod automat la posibilitatea de a obtine o anumita suma de bani, fara a apela la o institutie bancara traditionala, acolo unde demersurile birocratice sunt destul de anevoioase si intregul proces dureaza destul de mult. Se poate intampla sa ai nevoie de o anumita suma de bani pentru a-ti repara autoturismul in cel mai scurt timp. Daca banca traditionala nu iti ofera imprumutul de care ai nevoie din varii motive, una din cele mai sigure optiuni de a iesi cu bine din aceasta situatie este sa faci un credit online nebancar.

Desigur, exista o multitudine de avantaje, printre care amintim faptul ca nu mai este nevoie sa te deplasezi de acasa si poti face toate demersurile necesare din propriul confort al casei, suma pe care poti sa o obtii oscileaza intre 200 si 2000 de ron, bani pe care ii poti avea in cont chiar in aceeasi zi, daca documentele au fost trimise la o ora rezonabila. In situatia in care actele necesare (copia dupa actul de identitate si un extras de cont) sunt trimise la un interval orar necorespunzator, cererea ta va fi analizata in urmatoarea zi lucratoare.

Un lucru este sigur, acela ca suma de bani pe care ai solicitat-o va fi virata in contul tau bancar, avand posibilitatea de a o retrage din orice bancomat sau unitate a bancii unde ai deschis contul. De asemenea, ai posibilitatea de a face cumparaturi cu cardul, insa doar dupa aprobarea creditului. Daca creditul este aprobat virarea sumei se va face in functie de unde ai deschis contul bancar.

De asemenea, linia de credit este valabila pe o perioada de 24 de luni la Smile Credit, iar in ceea ce priveste o linie de credit in valoare de 500 lei, la prima rambursare clientul va achita o dobanda de 132 lei, cu un DAE de 2.934,00 %. La scadenta clientul poate extinde plafonul tras pentru o noua perioada atat din contul sau de client, cat si prin solicitare e-mail/telefonic. In cele din urma, clientul poate face rambursari partiale sau integrale oricand doreste incepand de la data acordarii creditului.

Leave a Comment